NELIOS for Giannoulis Hotels & Resorts

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Digital Advertising and performance campaign
Κλάδος δραστηριότητας: Digital Marketing Agency
Ιστοσελίδα: https://www.nelios.com
Πελάτης: Giannoulis Hotels & Resorts
Η Nelios, μετά από 15 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην τουριστική αγορά της χώρας μας, έχει κατακτήσει τη θέση του market leader στην παροχή υπηρεσιών digital marketing αποκλειστικά για ξενοδοχεία και προορισμούς.
Υπηρετώντας πιστά το όραμά της για ουσιαστική συμβολή στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού, η Nelios παρέχει ένα ολοκληρωμένο portfolio online υπηρεσιών με στόχο την προσέλκυση απευθείας κρατήσεων που επιφέρει σημαντική αύξηση της κερδοφορίας των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων με τις οποίες συνεργάζεται.
Με βασικό γνώμονα την πορεία που ακολουθεί ο σύγχρονος ταξιδιώτης στο online περιβάλλον, εκμεταλλεύεται με τον βέλτιστο τρόπο τις τεράστιες δυνατότητες που προσφέρουν όλα τα σύγχρονα εργαλεία digital marketing όπως conversion optimized websites, social media, search engines marketing, display advertising, video ads, email marketing, travel blogs, κ.α. Η στρατηγική επένδυση των ξενοδοχείων στο digital marketing και η σωστή τοποθέτησή τους μέσα σε αυτό το δυναμικό και συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον, τους προσφέρει τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν απευθείας με το ιδανικό κοινό, μειώνοντας σημαντικά την εξάρτησή τους από ενδιάμεσους.
Χαρακτηριστική περίπτωση όπου η Nelios υλοποίησε μια απολύτως επιτυχημένη στρατηγική digital marketing είναι ο όμιλος Giannoulis Hotels & Resorts με 5 ξενοδοχεία στην Κρήτη.
Σε έναν όμιλο όπου ο κύριος όγκος κρατήσεων προερχόταν παραδοσιακά από τις συνεργασίες με ΤΟs, η έναρξη της συνεργασίας με τη Nelios είχε ως πρωταρχικό στόχο την ενίσχυση του online performance και παράλληλη αύξηση των direct κρατήσεων. Τα αποτελέσματα που επιτύχαμε συνολικά για τον όμιλο είναι εξαιρετικά αφού οι online κρατήσεις σημείωσαν αύξηση 17,68% σε σύγκριση με το 2022, ενώ οι απευθείας κρατήσεις παρουσίασαν εντυπωσιακή αύξηση της τάξεως του 78,37% συγκριτικά με πέρυσι. Όλες οι παραπάνω ενέργειες στόχευαν σε ποικίλες αγορές, η επιλογή των οποίων στηρίχθηκε τόσο στις παραδοσιακές αγορές οι οποίες εκδηλώνουν demand για τον προορισμό ,αλλά και σε νέες ανερχόμενες αγορές οι οποίες επιτυχώς εντάχθηκαν στο Online mix πωλήσεων για τον Όμιλο.