Acrotel Elea beach

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek All Inclusive Resort
Κλάδος δραστηριότητας: Ξενοδοχείο
Το Αcrotel Elea Beach Hotel, ένας ήσυχος παράδεισος κατά μήκος των παρθένων ακτών της παραλίας Ελιά στη Σιθωνία Χαλκιδικής. Η δέσμευσή μας να προσφέρουμε στους επισκέπτες μια ασυναγώνιστη και ξέγνοιαστη εμπειρία διακοπών βρίσκεται στο επίκεντρο της υποψηφιότητας μας στην κατηγορία All Inclusive Resort.
Αυτό που ξεχωρίζει το Αcrotel Elea Beach Hotel είναι το αρμονικό μείγμα γαλήνιας φυσικής ομορφιάς και σύγχρονων ανέσεων. Η εκτεταμένη κύρια πισίνα μας προσκαλεί τους επισκέπτες να απολαύσουν τον ελληνικό ήλιο και να δροσιστούν στα νερά της. H παιδική πισίνα εξασφαλίζει ότι οι οικογένειες μπορούν να δημιουργήσουν αγαπημένες αναμνήσεις σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Με θέα την πισίνα και τη θάλασσα, το Εστιατόριο προσφέρει ένα μοναδικό και ειδυλλιακό περιβάλλον για να γευτούν οι επισκέπτες μας την απολαυστική κουζίνα μας.
Ένα από τα πιο πολύτιμα χαρακτηριστικά μας οι μαγευτικές παραστάσεις της φύσης. Καθώς ο ήλιος δύει πέρα στον ορίζοντα, ζωγραφίζει τον ουρανό με ένα εκπληκτικό φάσμα χρωμάτων, ρίχνοντας λάμψη στην θάλασσα. Είναι μια θέα που μαγεύει τους επισκέπτες μας και έχει γίνει συνώνυμο με τη μοναδική γοητεία του Αcrotel Elea Beach Hotel.
Ωστόσο, είναι η δέσμευσή μας να παρέχουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία, που πραγματικά μας καθορίζει. Η επιλογή all-inclusive εξασφαλίζει ότι κάθε πτυχή των διακοπών ενός επισκέπτη φροντίζετε ολοκληρωτικά, από το φαγητό μέχρι την ψυχαγωγία. Με μια πληθώρα γαστρονομικών απολαύσεων και ποτών που διατίθενται όλη την ημέρα, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τοπικές και ελληνικές γεύσεις . Οι υπαίθριες δραστηριότητες, όπως το ping-pong και το mini-golf, προσθέτουν ένα επιπλέον στρώμα διασκέδασης για όσους αναζητούν.
Η συμμετοχή στην Κατηγορία Best All-inclusive Hotel είναι μια απόδειξη για την ακλόνητη δέσμευσή μας για την δημιουργία διακοπών όπου οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν, να ξεκουραστούν και να γευτούν την ελληνική φιλοξενία. Καλούμε τους εκτιμημένους κριτές να γνωρίσουν το Αcrotel Elea Beach Hotel, όπου κάθε πτυχή των τέλειων διακοπών εξετάζεται προσεκτικά, και κάθε μέρα καταλήγει με μια θέα στο ηλιοβασίλεμα που δεν είναι τίποτα λιγότερο από μαγική.