COLORS Hotels

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Hotel Bar
Κλάδος δραστηριότητας: Ξενοδοχεία
Ιστοσελίδα: https://colorshotel.gr/
Τα ξενοδοχεία COLORS διαθέτουν ένα πλήρες πακέτο προσφερόμενων υπηρεσιών για κάθε είδους ταξιδιώτη. Στα COLORS δίνεται έμφαση στην απόλαυση των πελατών, με την παρουσίαση του μπαρ - εστιατορίου μας , The Garden Bar. Ένας ήρεμος χώρος για όλη την ημέρα: για καφέ, νόστιμα γεύματα και φρέσκους χυμούς ,επιλεγμένες λίστες μουσικής και εξαιρετική εξυπηρέτηση, το καθιστούν κατάλληλο για αποδοτική εργασία, για διασκέδαση με παρέα και για να φιλοξενήσει τις επαγγελματικές σας συναντήσεις. Ένα μέρος με positive vibes, chillout funky μουσική, μέσα στο πράσινο, με τον πιο international κόσμο της πόλης. Το Garden Bar είναι ένας μαγικός urban πολύχρωμος φιλόξενος κήπος, στον πεζόδρομο της Αγίου Μηνά 16. Ανοιχτό για πρωινό buffet, brunch με φίλους, δουλειά στον υπολογιστή, καφεδάκι με την παρέα, επαγγελματικά meeting, βραδινά cocktail, prive party και υπέροχα πιάτα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας για όλες τις προτιμήσεις.
Μια non-smoking όαση δροσιάς και ενέργειας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για πρωινό, brunch, καφέ, και διάφορες λιχουδιες για εσάς, την παρέας σας, τους συνεργάτες σας, το βιβλίο σας, την οικογένεια σας, ακόμα και το σκυλάκι σας!
Όταν πέφτει η νύχτα... upbeat chilled μουσική, εκλεκτή λίστα κρασιών, δροσερά cocktail, πεντανόστιμα εμπνευσμένα πιάτα εποχής και αμαρτωλά επιδόρπια για να κλείσει μαγικά η μέρα στο πιο ωραίο σημείο του κέντρου.