PNOE BREATHING LIFE

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Health and Wellness Experience
Κλάδος δραστηριότητας: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Ιστοσελίδα: https://pnoe-breathinglife.com/
Συστήνοντας μια ολιστική εμπειρία πολυτελούς φιλοξενίας και έχοντας την ευεξία στον πυρήνα της φιλοσοφίας του, το Pnoé Breathing Life αναδύεται ως ένας ξεχωριστός προορισμός για αναζωογόνηση, επανασύνδεση με τον εαυτό και τους γύρω μας ή όπως υποδηλώνει και το όνομά του, μία “πνοή ζωής” σε νου, σώμα πνεύμα.
Στο Pnoé Breathing Life η κομψή πολυτέλεια, συναντά τη φυσική ζωή δημιουργώντας ένα καταφύγιο ασύγκριτης χαλάρωσης. Το resort χαρακτηρίζεται από τον σύγχρονο design με boho στοιχεία που αναδεικνύονται μέσα από μια φυσική χρωματική παλέτα. Το φυσικό περιβάλλον της περιοχής έπαιξε κυρίαρχο ρόλο στον σχεδιασμό με τη βιωσιμότητα στο επίκεντρο, ενώ η πέτρα, το μάρμαρο και το ξύλο ενσωματώνονται αρμονικά στην μινιμαλιστική αισθητική του. Η αίσθηση της χαλάρωσης γίνεται φανερή σε όλους τους χώρους του resort με τους ήπιους χρωματικούς τόνους να μεταφέρουν στον επισκέπτη την ηρεμία του φυσικού περιβάλλοντος ενώ
η πανοραμική θέα στη θάλασσα ταξιδεύει το βλέμμα. Την ίδια στιγμή οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα του ξενοδοχείου υπόσχονται μια ασύγκριτη διαμονή ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες.
Eδώ ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να αφεθεί σε ένα απαράμιλλο ταξίδι ήδη από τη στιγμή της άφιξης όταν θα καλωσορίζεται από τον Journey Mentor θα έχει την ευκαιρία για αποσυμπίεση από το ταξίδι στο Welcome Circle με μια σειρά από ειδικές αναπνοές. Η ομάδα
του Pnoé άλλωστε είναι άρτια εκπαιδευμένη από την Τζίνα Πούλου, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια της Buteyko Clinic αρμόζοντας τεχνικές αναπνοής που θα αναζωογονήσουν τον ταξιδιώτη και θα τον προετοιμάσουν για μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής.
Με την ευεξία να βρίσκεται στον πυρήνα της φιλοσοφίας του, το Pnoé Breathing Life, υποδέχεται τον επισκέπτη σε ένα ολιστικό ταξίδι αναζωογόνησης για πνεύμα και σώμα. Στον εντυπωσιακό χώρο του Pnoé Spa το οποίο έχει επιμεληθεί το Idolo Group οι φιλοξενούμενοι θα ανακαλύψουν μια σειρά signature θεραπειών με παραδοσιακές και σύγχρονες τεχνικές, όπως οι Zerobody, Hyperbaric Oxygen Therapy και Breathwork Therapy, ένα bespoke Detox Ritual αλλά και προσεγμένες θεραπείες προσώπου. Μια πραγματική όαση ηρεμίας και χαλάρωσης, το Pnoé Spa και οι έμπειροι θεραπευτές του υπόσχονται την απόλυτη καλοκαιρινή ανανέωση ενώ το άρτια εξοπλισμένο Fitness Center προσφέρει την ιδανική ευκαιρία εκγύμνασης ακόμα και στις διακοπές και το Beauty Salon επιφυλάσσει ένα εύρος από υπηρεσίες ομορφιάς.


Πρωταγωνιστικό ρόλο στη φιλοσοφία του Pnoé Breathing Life κατέχει και η γαστρονομία με τα εστιατόρια του ξενοδοχείου Thymises by Peskesi και Αnása να αποτίνουν φόρο τιμής στην Κρητική και Μεσογειακή διατροφή.
Την ίδια στιγμή, σχεδιασμένο με γνώμονα τις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη το Pnoé Breathing Life συστήνει στο ταξιδιωτικό κοινό μια εμπειρία φιλοξενίας απόλυτα συνδεδεμένη με τη φυσική ζωή και την αυθεντικότητα του προορισμού. To ταξίδι στην ευεξία συνδυάζεται αρμονικά με την εξερεύνηση της Κρήτης. Οι Journey Planners του ξενοδοχείου είναι εκεί για να προτείνουν στους επισκέπτες αυθεντικές εμπειρίες, μοναδικές διαδρομές και προτάσεις για να ανακαλύψουν το νησί με απόλυτη άνεση - V.I.P. Safari, πεζοπορία, αναρρίχηση, ιστιοπλοΐα και εξορμήσεις με σκάφος, είναι μόνο μερικές από τις δραστηριότητες για να ανακαλύψετε την φυσική ομορφιά της Κρήτης.