Eliros Mare Beachfront Poem Hotel

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Green Resort
Κλάδος δραστηριότητας: Υπηρεσίες Φιλοξενίας
Ιστοσελίδα: https://www.elirosmare.gr/
Το Eliros Mare Hotel, συμμετέχει ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος λαμβάνοντας μέτρα για τον περιορισμό της μόλυνσης του φυσικού οικοσυστήματος.
Το ξενοδοχείο, επί συναπτά έτη, τιμάται με την πιστοποίηση του οικολογικού σήματος Green Key για την ικανοποίηση ενός συνόλου υψηλών προδιαγραφών και περιβαλλοντικών απαιτήσεων όπως η εξοικονόμηση νερού, η ανακύκλωση και η περιβαλλοντική εκπαίδευση εργαζομένων αλλά και επισκεπτών.
Το βραβείο Green Key, είναι το κορυφαίο πρότυπο αριστείας στον τομέα της περιβαλλοντικής ευθύνης και της αειφόρου λειτουργίας στον τουριστικό κλάδο. Το διεθνούς κύρους οικολογικό σήμα, αντιπροσωπεύει τη δέσμευση των επιχειρήσεων στην τήρηση των αυστηρών περιβαλλοντικών κριτηρίων που ορίζει το Ίδρυμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (FEE).
Επιπλέον, σε μια προστατευόμενη περιοχή Natura, η βραβευμένη από το διεθνές σήμα “Blue Flag”, παραλία του Eliros Mare, προσφέρει στους φιλοξενούμενους μοναδικές καλοκαιρινές εμπειρίες κάτω από τον ήλιο της Κρήτης.
Το ξενοδοχείο Eliros Mare, έχει προχωρήσει στην εγκατάσταση και εφαρμογή συστημάτων που βοηθούν στην μείωση του περιβαλλοντικού του αποτυπώματος, όπως:
-συστήματα εξοικονόμησης νερού
-σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας
διαχείριση λυμάτων
-παροχή οικολογικών μπουκαλιών σε όλους τους επισκέπτες
-ηλιακό πάνελ (70% παραγωγή ζεστού νερού)
-χρήση οικολογικών προϊόντων στον καθαρισμό
-ανακύκλωση μαγειρικού λαδιού
-ανακύκλωση γυαλιού και χαρτιού
-ανακύκλωση μπαταριών και ηλεκτρικών συσκευών
-εβδομαδιαίες δράσεις καθαρισμού παραλίας
Το Eliros Mare Hotel έχει, ακόμα, πιστοποιηθεί από την TUV Austria με τo ISO 9001:2015 επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή του στην ποιότητα και την περιβαλλοντική συνείδηση.

https://ethosmediasa.sharepoint.com/:f:/s/Guests_Share/EvzPjVxcvF5PlMsDTMY6d9EBo5vON7JZ_Ivsf50TJhjeCQ?e=Rk7LzZ