MINOIS HOTEL BY AXIA HOSPITALITY

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek New Boutique Resort
Κλάδος δραστηριότητας: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Ιστοσελίδα: https://www.minois-hotel.com/
Το νέο 5* Minois άνοιξε τις πόρτες του τον Ιούνιο του 2023 και ήδη από τον Ιανουάριο του ίδιου έτους έγινε μέλος της SLH, ένα από τα πιο καταξιωμένα ξενοδοχειακά soft brand στον τουρισμό πολυτελείας, ενώ τον Ιούλιο βγήκε live στην αναγνωρισμένη για την ποιότητα αλυσίδα της Hyatt.
Σε μια από τις πιο ειδυλλιακές τοποθεσίες της Πάρου, το ξενοδοχείο MINOIS λειτουργεί πλέον με εντελώς νέο concept και ταυτότητα για να ταξιδέψει κάθε επισκέπτη στα μοναδικά χρώματα της Μεσογείου. Υπό νέα διοίκηση και μετά από πλήρη ανακαίνιση, το νέο MINOIS αποτελεί μια λαμπερή προσθήκη στην ξενοδοχειακή σκηνή του νησιού, ένα εκπληκτικό πολυτελές boutique ξενοδοχείο που ενσαρκώνει τη μεσογειακή αύρα σε όλο της το φάσμα και όλο της το μεγαλείο.

Αντλώντας έμπνευση από χώρες της Μεσογείου, το brand storytelling του νέου MINOIS αφηγείται μια καθηλωτική ιστορία αρμονικών αντιθέσεων. Τα εμβληματικά λευκά και κυβιστικά σπίτια που αποτελούν παράδοση στην κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική λειτουργούν ως ένας λευκός καμβάς με ατελείωτες δυνατότητες. Η εμβληματική λευκότητά τους, θερμαίνεται από ζωηρά χρώματα και φυσικές υφές, ως αντανακλάσεις της ισπανικής, γαλλικής και ιταλικής Ριβιέρας με πινελιές μαροκινής διακόσμησης. Στοιχεία που προσωποποιούν στο σύνολο τους την αύρα της Μεσογείου, ως εκφράσεις μιας μοναδικής και πιο περιεκτικής ταυτότητας. Το νέο MINOIS είναι ένα θαυμάσιο κράμα αποχρώσεων, μοτίβων, υλικών, σχημάτων και εκφράσεων, τα οποία εκπέμπουν ζεστασιά, απόλαυση και ζωντάνια, ξεχωριστές εκφάνσεις της μεσογειακής αύρας.

Σχετικά με τις B2B συνεργασίες του, συμμετέχει σε πολυτελή consortia όπως Elevate by Smartflyer, Cadence από τη σεζόν 2023 και Signature, Classic Vacations από το 2024. Επιπλέον, αναμένεται η ένταξή του στα Virtuoso, το consortium Ταξιδιωτικών Γραφείων με το μεγαλύτερο κύρος στον κόσμο, μέσα στο επόμενο διάστημα. Αν και το ξενοδοχείο μετρά μόλις λίγους μήνες λειτουργίας, το Minois επενδύει στην εξωστρέφειά του, καθώς έχει επιτύχει σημαντικό αριθμό δημοσιεύσεων όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε διεθνώς καταξιωμένα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα. Αναφέρουμε ενδεικτικά τα House & Garden, Forbes, Elle, και Travel & Leisure, ενώ αναμένονται στο προσεχές διάστημα δημοσιεύσεις σε Vogue, & Conde Nast Traveller. Με βάση το λεπτομερές επικοινωνιακό πλάνο του, φιλοξένησε επίσης εκπροσώπους από τα μέσα που προιαναφέρθηκαν, καθώς επίσης και international luxury travel influencers.
Οι επισκέπτες του MINOIS βιώνουν μια πολυτελή εμπειρία διαμονής στις εξαιρετικές σουίτες με διαλεγμένες λεπτομέρειες, χαλαρώνουν με τις πρακτικές του μεσογειακού ευ ζην στο ‘Aura’ spa, ενώ παράλληλα απολαμβάνουν τις γεύσεις της Μεσογείου, όπως επαναπροσδιορίζονται από τον βραβευμένο με Michelin σεφ Αλέξανδρο Τσιoτίνη, επιλέγοντας ανάμεσα σε πιάτα με χαρακτήρα και έντονο ταπεραμέντο από το μενού του εστιατορίου ‘Olvo’ ή μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία γευσιγνωσίας στο ‘Olvo Dégu’. Επιπλέον, οι επισκέπτες του MINOIS έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ξεχωριστές δραστηριότητες κατά την διάρκεια της διαμονής τους, όπως πεζοπορία και συγκομιδή αλατιού από τα θαλασσοδαρμένα βράχια της περιοχής, παραδοσιακή υφαντική τέχνη στον αργαλειό, πικνίκ στην παραλία κατά την διάρκεια του ηλιοβασιλέματος και παρατήρηση αστεριών.

Για τo ευρηματικό concept, το μοναδικό μεσογειακό design και τις υψηλές του υπηρεσίες, το Minois είναι υποψήφιο στα βραβεία Travel + Leisure και Conde Nast Traveller για το έτος 2024.