Acrotel Athena pallas & Athena Residence

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Family Resort
Κλάδος δραστηριότητας: Ξενοδοχείο

Στο Acrotel Athena Pallas Resort είμαστε υπερήφανοι για την υποψηφιότητα στην κατηγορία του Family Friendly, αντανακλώντας τη δέσμευσή μας. Καταλαβαίνουμε ότι μια οικογενειακή απόδραση θα πρέπει να είναι κάτι περισσότερο από μια αλλαγή σκηνικού. Είναι μια ευκαιρία για τις οικογένειες για να δεθούν, να εξερευνήσουν και να δημιουργήσουν μαζί παντοτινές αναμνήσεις.

Στο ξενοδοχείο μας, προσφέρουμε ανέσεις και δραστηριότητες που εξυπηρετούν κάθε μέλος της οικογένειας. Για τα νεότερα μέλη της οικογένειας, το καθημερινό μας πρόγραμμα από την ομάδα animation υπόσχεται ατελείωτη διασκέδαση και γέλιο. Από διασκεδαστικά παιχνίδια μέχρι δημιουργικές τέχνες και χειροτεχνίες, η ταλαντούχα ομάδα μας κρατά τα παιδιά αφοσιωμένα και τα εμπνέει όλη την ημέρα, επιτρέποντας έτσι στους γονείς να χαλαρώσουν.
Στο εσωτερικό, οι οικογένειες μπορούν να απολαύσουν μια ποικιλία δραστηριοτήτων όπως το μπιλιάρδο και το mini bowling , παρέχοντας ένα τέλειο καταφύγιο για τις πολύ ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Στους εξωτερικούς χώρους, ένας κόσμος περιπέτειας περιμένει με επιλογές όπως μίνι ποδόσφαιρο, badminton, mini-golf, γήπεδα τένις και ping-pong. Έχουμε επιμεληθεί προσεκτικά μια σειρά από δραστηριότητες για να καλύψουμε όλα τα ενδιαφέροντα και τις ηλικίες, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα υπάρξει καμία στιγμή αδιαφορίας!
Οι οικογένειες που ταξιδεύουν με βρέφη μπορούν να χαλαρώσουν γνωρίζοντας ότι παρέχουμε ανέσεις όπως βρεφικό φαγητό καθώς και μία σειρά από μωρουδιακό εξοπλισμό. Η δέσμευσή μας να εξασφαλίσουμε άνεση για όλες τις ανάγκες που έχει η κάθε οικογένεια, είναι ακλόνητη.
Για όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν πέρα από το θέρετρο, υπάρχει πολύ μεγάλη επιλογή οικογενειακών εκδρομών. Από windsurf έως ιππασία και ποδηλατικές εκδρομές, υπάρχει ένας κόσμος περιπέτειας που μπορούν οι επισκέπτες μας να ανακαλύψουν στο όμορφο περιβάλλον της Χαλκιδικής.
Η συμμετοχή στην κατηγορία Best Family Friendly Hotel είναι μια ευκαιρία να γιορτάσουμε τη χαρά των οικογενειακών ταξιδιών και τη δέσμευση μας σε αυτούς. Καλούμε τους αξιότιμους κριτές να εξερευνήσουν Acrotel Athena Pallas Resort, όπου οι οικογένειες μπορούν να χαλαρώσουν να διασκεδάσουν και να δημιουργήσουν παντοτινές αναμνήσεις.