Butterflies Zante Luxury Villas & Spa

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek New Resort
Κλάδος δραστηριότητας: Αυτοεξυπηρετούμενα καταλύματα– τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες
Ιστοσελίδα: https://www.butterflieszante.gr/
Η Τέχνη της Φιλοξενίας
Το συγκρότημα πολυτελών κατοικιών Butterflies villas βρίσκεται στο τρίτο μεγαλύτερο νησί των Επτανήσων στο πιο Νότιο σημείο του Ιονίου, συνδυάζοντας την παραδοσιακή με την μοντέρνα αρχιτεκτονική.
To συγκρότημα Butterflies villas βρίσκεται σε μια από τις 10 καλύτερες παραλίες της Ζακύνθου το ΤΖΙΛΙΒΙ, στο Ιόνιο Πέλαγος, σε απόσταση 7 χλμ από την Πόλη και 10 χλμ από το αεροδρόμιο. Σε μια περιοχή που περιβάλετε από ελαιώνες και αμπελώνες.
Τοποθεσία ελκυστική για τους επισκέπτες, σε μια ακτογραμμή 2χλμ με 40 μέτρα πλάτος. Τα καταγάλανα πεντακάθαρα ζεστά νερά με γαλάζια σημαία, η μεγάλη παραλία με ψιλή χρυσαφένια άμμο.
Η εξαιρετική του τοποθεσία προκαλεί τον τουρίστα να οργανώσει προσωπικές ιδιωτικές εκδρομές, δραστηριότητες, εκδηλώσεις και γεύματα, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο προσωπικό μας.
To συγκρότημα αποτελείτε από 3 πολυτελέστατες βίλες μέσα σε μια έκταση 11 στρεμμάτων γεμάτο από καλλωπιστικά δέντρα, σε αυτή την έκταση δεσπόζει και η βίλα του ζεύγους Ελευθ. Μουζάκη από το 1970, το SPA.
Μια βίλα υστερομοντερνισμού με στοιχεία επτανησιακής αρχιτεκτονικής του Αρχιτέκτονα Γ.Λυγίζου.
Η Κεντρική είσοδος φτιαγμένη από ανοξείδωτο χάλυβα με συμβολικά χαρακτηριστικά μέσα από ένα φυτομορφικο διάκοσμο του αρχιτέκτονα Δ.Κουτσογίαννη
Μπροστά από την παραδοσιακή βίλα μέσα σε δέντρα και λουλούδια υπάρχει ένα γλυπτό τα 3 πουλιά : «Φτερουγίσματα» έργο του Πραξιτέλη Τζαλουλίνου που προϊδεάζει τον επισκέπτη με ένα αίσθημα χαράς και ελευθερίας.

Οι βίλλες είναι βασισμένες σε στοιχεία μινιμαλιστικού σχεδιασμού, των αρχιτεκτόνων Ν. Μαρκουτσάς και Δ.Κουτσογίαννη.Με έπιπλα και αξεσουάρ γνωστών πολυτελών οίκων Ελλάδας & εξωτερικού.
Η πεταλούδα είναι κάτι που όλοι γνωρίζουν, όλοι θέλουν να πιάσουν, ανεξαρτήτου ηλικίας. Το ίδιο αίσθημα θέλουμε να έχουν οι επισκέπτες μας στο συγκρότημα μας , γι’ αυτό και το όνομα «Πεταλούδα». Αίσθηση λιτής πολυτέλειας, φιλοξενίας, ομορφιάς και ελευθερίας.
Στην εμβληματική Βίλα έχουν φιλοξενηθεί προσωπικότητες του Ελληνικού και διεθνούς επιχειρηματικού κόσμου, και της πολιτικής ζωής της Ελλάδας, είναι εμπειρία για τον επισκέπτη τουρίστα να μείνει σε ένα πραγματικά πολυτελές περιβάλλον, όπου έργα γνωστών καλλιτεχνών δεσπόζουν στις βίλες, στους κήπους και όλους τους χώρους διαμονής.


Υπάρχουν πολλές συναρπαστικές ιστορίες σχετικά με το εμβληματικό σπίτι με την κεραμοσκεπή που βρίσκεται δίπλα στις τρεις νεόκτιστες βίλες Butterflies. Το ιδιαίτερο αυτό σπίτι χτίστηκε τη δεκαετία του ’70 ως εξοχική κατοικία του Ελευθέριου Μουζάκη -ιδρυτή της βιομηχανίας κλωστών "Πεταλούδα" και έναν από τους σημαντικότερους βιομήχανους της Ελλάδας- το οποίο έχει φιλοξενήσει, μέσα στα χρόνια, πολλούς επιφανείς επιχειρηματίες και πολιτικούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ένας μύθος ογδόντα χρόνων,η σύζυγος του Ε.Μουζάκη έχοντας μεγάλη αίσθηση της πολυτέλειας και της φιλοξενίας δημιουργεί το συγκρότημα Butterflieys Villas….στηριζόμενο στην αγάπη της για την λιτή πολυτέλεια της φιλοξενίας.

Η διαμονή στις βίλες Butterflies παραπέμπει στις παρεχόμενες υπηρεσίες ενός ξενοδοχείου πέντε αστέρων καθώς προσαρμόζονται συνεχώς στις ανάγκες των φιλοξενούμενων και προσφέρουν ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων. Η διακόσμηση των εσωτερικών χώρων είναι λιτή, αλλά πολυτελής και όλα τα υπνοδωμάτια έχουν το δικό τους μπάνιο. Ο κήπος οι ιδιωτικές πισίνες κάθε βίλας προσφέρουν πολλές ήσυχες γωνιές είτε για να απολαύσετε τον ήλιο είτε για να χαλαρώσετε στη σκιά, με τα γραφικά μονοπάτια να καταλήγουν κατευθείαν στην χρυσαφένια παραλία.

https://ethosmediasa.sharepoint.com/:f:/s/Guests_Share/EtFiGzfBr8FBta8K4J9Ux0sBysFqmri1QGK33Igmaj_WAA?e=HTg4ls