Butterflies Zante Luxury Villas & Spa

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Spa Resort
Κλάδος δραστηριότητας: Αυτοεξυπηρετούμενα καταλύματα– τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες
Ιστοσελίδα: https://www.butterflieszante.gr/
Το Eleftheria Spa δημιουργήθηκε με γνώμονα την απόλυτη αίσθηση ελευθερίας του πελάτη, στον οποίο δίνετε η δυνατότητα να φτιάξει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα χαλαρωτικής ελευθερίας των αισθήσεων σε έναν χώρο πολυτελή με απόλυτη ιδιωτικότητα.
Η χρήση των υπηρεσιών είναι αποκλειστικά για τους πελάτες και μόνο διαμορφώνονται αναλόγως των προτιμήσεων.
Οι θεραπείες ακόμα γίνονται μέσα στις βίλες σε ειδικές γωνιές στους κήπους, ακόμα και στην παραλία .
Εκτός από τις θεραπείες γίνονται και συνεδρίες γιόγκα, διαλογισμού κλπ

Το Eleftheria Spa είναι ένας όμορφα σχεδιασμένος χώρος, κρυμμένος στην πυκνή βλάστηση των κήπων μας, με μεγάλα ανοίγματα που χαρίζουν άπλετο φυσικό φως, επιτρέποντάς σας να επανασυνδέσετε τον νου, το σώμα και την ψυχή. Καθαρό και γαλήνιο, είναι ο ιδανικός χώρος για εσάς που επιθυμείτε την απόλυτη χαλάρωση, καθώς μπορείτε να επωφεληθείτε από τα διάφορα είδη θεραπευτικών μασάζ, ειδικά μελετημένα για να καταπραΰνουν, να εξισορροπήσουν και να ενεργοποιήσουν. Αφεθείτε στις αναζωογονητικές θεραπείες ομορφιάς που σας προσφέρουμε είτε στον χώρο του Spa είτε στη βίλα σας ή απολαύστε μια πλήρως εξατομικευμένη και στοχευμένη υδροθεραπεία-αεροθεραπεία στο ιδιωτικό μας θεραπευτικό λουτρό UNBESCHEIDEN. Μια μορφή υδροθεραπείας με 50 διαφορετικές χρήσεις ανάλογα με την επιθυμία του πελάτη
Tο καταπραϋντικό Signature Session, μία υδροθεραπευτική συνεδρία περιποίησης που ανακουφίζει όλο το σώμα από την κούραση, την ένταση και τον πόνο. Αρχικά, διαλέξτε μία από τις είκοσι επιλογές μασάζ που προσφέρει το λουτρό UNBESCHEIDEN, σχεδιασμένες με βάση την βιοτεχνολογία προκειμένου να ικανοποιήσουν τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες συγκεκριμένων μυών. Ανακουφίζουν από το άγχος, ηρεμούν, βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και του λεμφικού συστήματος, απαλύνουν τους πόνους στις αρθρώσεις και τους μύες, βοηθούν στην απώλεια βάρους και θεραπεύουν την κυτταρίτιδα, ενυδατώνουν την επιδερμίδα και βελτιώνουν ολιστικά τη σωματική και ψυχική υγεία. Στη συνέχεια, ολοκληρώστε το Signature Session στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Spa με το είδος μασάζ ή τη θεραπεία προσώπου και σώματος που επιθυμείτε.

https://ethosmediasa.sharepoint.com/:f:/s/Guests_Share/EtFiGzfBr8FBta8K4J9Ux0sBysFqmri1QGK33Igmaj_WAA?e=HTg4ls