Butterflies Zante Luxury Villas & Spa

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Villas & Holiday Homes
Κλάδος δραστηριότητας: Αυτοεξυπηρετούμενα καταλύματα– τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες
Ιστοσελίδα: https://www.butterflieszante.gr/
Οι βίλες βρίσκονται μέσα σε μια έκταση 10 στρεμμάτων προσφέροντας την ηρεμία του Ιονίου μέσα σε μια έκταση με κήπους που σχεδιάστηκαν και δημιουργήθηκαν ως μία σύγχρονη ερμηνεία του παραδοσιακού μεσογειακού κήπου: τα εσπεριδοειδή συνυπάρχουν με τα καλλωπιστικά και αρωματικά φυτά δημιουργώντας μεθυστικά αρώματα που μεταφέρονται διακριτικά από τη θα-λασσινή αύρα. Και από τα καταγάλανα νερά του Ιονίου πελάγους που αγγίζουν τα όρια του κτή-ματος, ο αέναος ήχος του φλοίσβου χαρίζει μια αίσθηση απόλυτης ηρεμίας και χαλάρωσης.

Η μοναδική βλάστηση φυτών και δέντρων συνυφασμένα με την θαλασσινή αύρα και την παράδοση της Ζακύνθου δίνουν την αίσθηση της ελευθερίας, της φιλικής οικογενειακής ατμόσφαιρας δημιουργώντας πρωτόγνωρες εμπειρίες.
Οι κήποι που είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με τα τις βίλες οι οποίες έχουν ονόματα λουλουδιών, η βίλα Νούφαρα στην οποία μπροστά της και σχεδόν δίπλα στην θερμαινόμενη πισίνα βρίσκετε η μοναδική μαρμάρινη λίμνη σε σχήμα αχιβάδας με νούφαρα, το μάρμαρο δίνει πολυτέλεια κύρος ιστορία και ο επισκέπτης ζεί την στιγμή δίνοντάς του και το βράδυ με το fire Pit σαλόνι κήπου να παραμείνει στην ησυχία της νύχτας να απολαύσει τις βραδινές μυρωδιές του κήπου.
Οι βίλες Πλουμέρια και Γιασεμί οι οποίες συνδέονται μεταξύ τους με εξωτερική κρυφή πόρτα κήπου, μια ιδιαίτερη λεπτομέρεια πολυτελούς διαμονής για οικογένειες η παρέες.
Η τροπική βλάστηση σχεδιασμένη από τον γνωστό αρχιτέκτονα τοπίων Κάρολο Αβακιάν συνδέει το μοντέρνο με την παράδοση, δημιουργώντας μοναδικά μονοπάτια προς την παραλία, ξεχωριστά για κάθε βίλα.
Η ιδιαιτερότητα της διαμονής των τουριστών είναι ότι έχουν την πολυτέλεια να νιώθουν σαν το δικό τους σπίτι, κατά την άφιξή τους παραλαμβάνουν προϊόντα που μας έχουν ζητήσει τόσο για την κουζίνα τους όσο και στα δωμάτιά τους.
Προσφέρουμε υπηρεσίες διαμορφωμένες στο προφίλ του κάθε πελάτη ξεχωριστά, του προσφέ-ρουμε προσωπικό σεφ, προσωπική υπηρεσία δωματίων 24 ώρες διαθέσιμη, κλειστές βραδιές
οινογνωσίας και γευσιγνωσίας στις βίλες η στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον κήπο σε ένα μαρμάρινο τραπέζι 15 ατόμων, το Ζακυνθινό πρωινό είναι μοναδικό στην γεύση και στα προϊό-ντα.
Δίνουμε την δυνατότητα να διαλέξει από προμηθευτές με γνήσια προϊόντα ελληνικά και ντόπια, μέχρι και ευρωπαϊκής προέλευσης.
Η τιμή είναι σχέση με το προϊόν που προσφέρουμε , την πολυτέλεια, την μοντέρνα αρχιτεκτονική και την υψηλού επιπέδου αισθητική, υψηλά εκπαιδευμένο προσωπικό με γνώμονα τις προσδοκίες του πελάτη, τα δωμάτια διαθέτουν γραφείο, τηλεόραση led,χρηματοκιβώτιο, μπουρνούζια πετσέτες, πετσέτες 4 τύπων ηλεκτρονικό καθρέπτη μπάνιου, μεγεθυντικό καθρέπτη, σεσουάρ,
ολοκληρωμένη κουζίνα που περιλαμβάνει ψυγείο με καταψύκτη, πλυντήριο πιάτων, ηλεκτρική κουζίνα, καφετιέρα, φρυγανιέρα, μηχανή εσπρέσο, πιάτα μαχαιροπήρουνα ποτήρια νερού , κρασιού, σαμπάνιας, κούπες για τσάι, φλυτζάνια εσπρέσο, τραπεζαρία 8+ ατόμων.
Διαθέτουμε έπιπλα κήπου, ξαπλώστρες πισίνας, ξαπλώστρες παραλίας, σαμπανιέρες πισίνας, τραπεζαρία κήπου.
Συστήματα προσωπικής ασφάλειας, μοναδικό συναγερμό σε κάθε βίλα όπου ο πελάτης βάζει δικό του μοναδικό κωδικό κατά την άφιξη.
24 ωρη εξυπηρέτηση
Οι υπηρεσίες είναι ειδικά φτιαγμένες στα θέλω του επισκέπτη και διαμορφώνονται ανάλογα την ζήτηση.
Οι βίλες έχουν ακριβή και επώνυμη επίπλωση, επιλογή μαξιλαριών μια σειρά από amenitys της Eλβετικής εταιρείας clarins.
Ειδικές υπηρεσίες για τα παιδιά τις οποίες διαμορφώνουμε αναλόγως ζήτησης, και μοναδικές υπηρεσίες για τα σκυλιά των επισκεπτών κατόπιν ζήτησης.

https://ethosmediasa.sharepoint.com/:f:/s/Guests_Share/EtFiGzfBr8FBta8K4J9Ux0sBysFqmri1QGK33Igmaj_WAA?e=HTg4ls