Puro Management Agency

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Hotel Management Strategy
Κλάδος δραστηριότητας: Hotel Management
Ιστοσελίδα: http://www.bepuro.com
Έχοντας πάντα σαν βασικό στόχο την αριστεία, διενεργήσαμε μια έρευνα σε εθνικό επίπεδο χρησιμοποιώντας διαφορετικές διαδικτυακές πλατφόρμες και εσωτερικές αναφορές ξενοδοχείων, προκειμένου να εντοπίσουμε βασικά σημεία στις κριτικές των επισκεπτών. Αυτή η συλλογή και ανάλυση των δεδομένων μας βοήθησε να κατανοήσουμε καλύτερα τα KPI’s ώστε να μπορέσουμε βοηθήσουμε καλύτερα τους συνεργάτες μας. Καθώς η βασική δραστηριότητα της Puro είναι η διαχείριση εσόδων, έπρεπε να είμαστε σε θέση να τους βοηθήσουμε χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο τη βασική μας δραστηριότητα.
Γι’αυτο το λόγο το 2021 λανσάραμε το Puro Team 360. Πιο συγκεκριμένα με το concept αυτό αποφασίσαμε να εντάξουμε στην ομάδα μας άτομα τα οποία προέρχονται απο διαφορετικά τμήματα και ρόλους στην Βιομηχανία του Τουρισμού, με στόχο να δημιουργήσουμε ένα σύστημα με το οποίο θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε τους συνεργάτες μας με τα προτυπα και τις διαδικασίες διάφορων τμημάτων όπως: Back & Front Office, Housekeeping, Guest Relations, F&B, διαδικασίες σχετικές με pre-opening ξενοδοχείων καθώς και άνοιγμα και κλείσιμο σεζόν. Στην Puro αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες τόσο του κάθε ιδιοκτήτη, όσο και του καταλύματος και συνεργαζόμαστε στενά με το κάθε κατάλυμα, ώστε να έχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα.
To γεγονός ότι «γεννηθήκαμε» κατά τη διάρκεια του COVID, και αναπτυχθήκαμε μέσα σε αυτή την περίοδο, μάς βοήθησε στο να μάθουμε γρήγορα την αναγκαιότητα της ικανότητας προσαρμοστικότητας και της ευελιξίας ώστε να μπορούμε να έχουμε μια λειτουργική ομάδα και να διαχειριζόμαστε απομακρυσμένα τα συνεργαζόμενα καταλύματα. Μαζί με τους συνεργάτες μας έχουμε δημιουργήσει συστήματα εποκοινωνίας που μας επιτρέπουν να είμαστε αποτελεσματικοί τόσο στην καθημερινότητα όσο και σε απρόσμενες καταστάσεις.