3 Pines Design Living by Puro Management Agency

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Green City Hotel
Κλάδος δραστηριότητας: Ξενοδοχείο
Ιστοσελίδα: https://3pines.gr/
Το 3Pines Design Living έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να ικανοποιεί τις εξελισσόμενες, διαφορετικές ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη. Το όραμά μας ήταν να προχωρήσουμε πέρα ​​από την κλασική ξενοδοχειακή φιλοξενία και να προσφέρουμε μια «υβριδική» διαμονή για όλους τους διαφορετικούς τύπους επισκεπτών: ζευγάρια και οικογένειες, φίλους που ταξιδεύουν μαζί, επαγγελματίες ταξιδιώτες και ταξιδιώτες μακράς διαμονής. Υβριδικό δεν σημαίνει άψυχο. Η σχεδίαση παίζει ζωτικό ρόλο στο να γίνει κάθε διαμέρισμα και κοινόχρηστος χώρος 3 Pines ένα εμπνευσμένο μέρος για να ζεις, ξεπερνώντας τον απλό συνδυασμό λειτουργίας και μορφής.


Εξίσου σημαντικό ρόλο όμως παίζει και η βιωσιμότητα και ο σεβασμός στο περιβάλλον. Γι’άυτόν ακριβώς το λόγο το 3 Pines έχει σχεδιαστέι με τρόπο ανάλογο ώστε να έχει βιώσιμο οικολογικό αποτύπωμα. Οι πράσινες προσόψεις της εγκατάστασης δεν είναι απλώς μια αισθητική επιλογή αλλά και μια συνειδητή προσθήκη η οποία δημιουργεί ένα θερμικό όφελος και ένα αποτέλεσμα ψύξης που ενισχύει το αστικό μικροκλίμα.
Επιπρόσθετα, πέρα απο τις πράσινες προσόψεις, το 3 Pines εφαρμόζει μια σειρά από ολοκληρωμένες οικολογικές πρακτικές. Πιο συγκεκριμένα, στην οροφή του κτιρίου έχουν εγκατασταθεί ηλιακοί συλλέκτες οι οποίοι σε μεγάλο ποσοστό τροφοδοτούν μέρος των ενεργειακών αναγκών του καταλύματος όπως ζεστό νερό, τον ανελκυστήρα, τον φωτισμό των κοινόχρηστων χώρων και πολλά άλλα.
Έχουν εγκατασταθεί συστήματα ελέγχου και εφαρμογές έξυπνων κατοικιών τα οποία εξασφαλίζουν εξοικονόμηση ενέργειας, μειώνοντας το αποτύπωμα άνθρακα του κτιρίου. Η οικολογική ευθύνη αντικατοπτρίζεται επίσης στον σχεδιασμό των διαμερισμάτων: η επίπλωση αξιοποιεί στο έπακρο τα αειφόρα και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, όπως το φυσικό ξύλο (κατά παραγγελία έπιπλα, δάπεδα, πόρτες, ντουλάπια κουζίνας και ντουλάπες είναι όλα από δρυς και καρυδιά ) και ανακυκλωμένα υλικά (καρέκλα A.I. Philippe Starck).

https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1UkfuTZr1-XPPJqX3JdKNU5HxdbwGi5nt?ts=651acf36&sh=YRKkFuLZKK_Vtz4u&ca=1