3 Pines Design Living by Puro Management Agency

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Business City Hotel
Κλάδος δραστηριότητας: Ξενοδοχείο
Ιστοσελίδα: https://3pines.gr/
To Ηράκλειο είναι το επιχειρηματικό κέντρο της Κρήτης, φιλοξενώντας τα κεντρικά γραφεία πολλών κρητικών εταιρειών που λειτουργούν εθνικά στην Ελλάδα, αλλά επίσης πολλές εταιρείες έχουν παράρτημα στο Ηράκλειο. Στο επιχειρηματικό αυτό κέντρο λοιπόν, το 3 Pines διαθέτει ιδιαίτερη τοποθεσία, καθώς βρίσκεται κοντά όχι μόνο στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου (σε απόσταση περπατήματος), αλλά επίσης βρίσκεται κοντά στο λιμάνι, το αεροδρόμιο αλλά και τον εθνικό δρόμο που συνδέει τα δύο άκρα της Κρήτης, τον Άγιο Νικόλαο και τα Χανιά.
Όλα τα δωμάτια του 3 Pines είναι εξοπλισμένα με χώρο εργασίας, άφθονες πηγές ενέργειας, WIFI, φυσικό φως και όλες τις ανέσεις που μπορείτε να περιμένετε από ένα σύγχρονο κατάλυμα. Στον χώρο της ρεσεψιόν μπορείτε να εκτυπώσετε εύκολα έγγραφα ή να κάνετε φωτοτυπίες.
Επιπλέον, το 3 Pines έχει μια βεράντα στον τελευταίο όροφο με εκπληκτική θέα στη θάλασσα, το βουνό και την πόλη, όπου μπορείτε να οργανώσετε παρουσιάσεις προϊόντων ή συναντήσεις εταιρειών, ενώ στον ημιυπόγειο χώρο διαθέτει μια αίθουσα συσκέψεων.
Με την υπηρεσία self-check in και check out, ο χρόνος δεν είναι ποτέ πρόβλημα στο 3 Pines. Διευθετήστε εύκολα με την ομάδα το check-in σας και εμπιστευθείτε τις τσάντες σας στο δωμάτιο αποσκευών μας κατά την αναχώρησή σας. Παράλληλα, το κατάλυμα διαθέτει δωμάτιο ημερήσιας χρήσης για να αναζωογονηθείτε με ένα ντους σε περίπτωση late check out.

https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1UkfuTZr1-XPPJqX3JdKNU5HxdbwGi5nt?ts=651acf36&sh=YRKkFuLZKK_Vtz4u&ca=1