Mythos Palace Resort & Spa

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Excellence In Service Hotel
Κλάδος δραστηριότητας: Υπηρεσίες Φιλοξενίας
Ιστοσελίδα: https://www.mythos-palace.gr/
Το Mythos Palace Resort & Spa, πρεσβεύει και ακολουθεί τις αξίες της Κρητικής φιλοξενίας, παρέχοντας στους επισκέπτες του υπηρεσίες και εγκαταστάσεις υψηλής ποιότητας και αισθητικής.
To Mythos Palace 5*, ανταποκρινόμενο στις υψηλές προσδοκίες των επισκεπτών του, φροντίζει να τους παρέχει διαρκώς αυθεντικές παροχές Premium All Inclusive φιλοξενίας.
Μέσα στο 2023, οι ίδιοι οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μέσα από τις δικές τους αξιολογήσεις και κριτικές, χάρισαν στο ξενοδοχείο τρεις σημαντικές διακρίσεις στον κλάδο του τουρισμού.
Η ΤripAdvisor, μία από τις πιο ευρέως διαδεδομένες ταξιδιωτικές πλατφόρμες στο κόσμο, βράβευσε το Mythos Palace με το Travellers’ Choice 2023 εκπροσωπώντας την ψήφο των επισκεπτών.
Η HolidayCheck, η πιο δημοφιλής πλατφόρμα στην Γερμανική αγορά, μέσα από τις κριτικές των ίδιων των φιλοξενούμενων του ξενοδοχείου, χάρισε στο Mythos Palace το HolidayCheck Award 2023.
Οι τιμητικές διακρίσεις συνεχίστηκαν από το πρακτορείο της TUI το οποίο ανέδειξε το Mythos Palace ανάμεσα στα TUI TOP Quality ξενοδοχεία.
Η μοναδική φιλοσοφία του Mythos Palace, οι υψηλής ποιότητας all-inclusive υπηρεσίες του, το ιδιαίτερο φυσικό του κάλλος και οι εξαιρετικές του εγκαταστάσεις αναδεικνύουν το παραθαλάσσιο θέρετρο ως εξέχουσα επιλογή διακοπών και χαλάρωσης για ολόκληρη την οικογένεια.
Η περίφημη κρητική διατροφή και τα ποιοτικά προϊόντα των τοπικών παραγωγών, κατέχουν ιδιαίτερη θέση στα τρία εστιατόρια του All-Inclusive ξενοδοχείου.
Αναδεικνύοντας τις δημιουργικές δυνατότητες της κρητικής κουζίνας, οι σεφ του ξενοδοχείου ελπίζουν να μυήσουν τους επισκέπτες σε μια γαστρονομική παράδοση γευστικών και υγιεινών γευμάτων υψηλής θρεπτικής αξίας.
Στα τρία μπαρ του 5* All-Inclusive θερέτρου, οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν μία μεγάλη ποικιλία κρασιών τοπικών παραγωγών, τον καφέ της επιλογής τους, χυμούς και οινοπνευματώδη ποτά.
Στις All-Inclusive υπηρεσίες του ξενοδοχείου, συμπεριλαμβάνεται, ακόμα, η δημιουργική δραστηριότητα μικρών και μεγάλων, με τη διοργάνωση καθημερινών ημερήσιων και νυχτερινών προγραμμάτων με στόχο τη διασκέδαση όλης της οικογένειας
Στο κέντρο ευεξίας του ξενοδοχείου, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης μέσα από τις παρεχόμενες θεραπείες προσώπου και σώματος.
Οι παροχές κι εγκαταστάσεις του Mythos Palace διασφαλίζουν την άνεση των φιλοξενούμενων, ενώ το φιλικό προσωπικό φροντίζει για την συνεχή προσφορά υψηλής ποιότητας εξυπηρέτησης κερδίζοντας μια θέση στις κορυφαίες προτιμήσεις των επισκεπτών.