Pepper Sea Club Hotel

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Adults Only Resort
Κλάδος δραστηριότητας: Υπηρεσίες Φιλοξενίας
Ιστοσελίδα: https://www.pepperhotel.gr/
Μία Μεσογειακή όαση, εμπλουτισμένη από τις μοναδικές ιδιότητες της Κρήτης και την παγκοσμίου φήμης γαστρονομία της. Το Pepper Sea Club, στη βόρεια ακτή της Κρήτης, προσφέρει μια ασυναγώνιστη εμπειρία διακοπών για ενήλικες - ένα ιδανικό μέρος χαλάρωσης για μόνους ταξιδιώτες και ζευγάρια.
Το Pepper Sea Club είναι ένα μέρος όπου η ήσυχη πολυτέλεια συναντά τη φύση, ένα μέρος γαλήνης και ευεξίας με πολυτελείς ανέσεις σχεδιασμένες σε deluxe boho - και εξωτικό στυλ.
Οι εσωτερικοί χώροι αντικατοπτρίζουν το ελεύθερο πνεύμα του Pepper Sea Club - μια γιορτή ζεστών φυσικών υλικών και παραδοσιακής χειροτεχνίας, σε συνδυασμό με την “smart” τεχνολογία.
Το 5* adults only ξενοδοχείο, με την ιδιαίτερη διακόσμησή του, τους χαλαρούς ήχους της μουσικής και της θάλασσας, διεγείρει τις αισθήσεις και προκαλεί έμπνευση.
To Pepper Sea Club απευθύνεται σε επισκέπτες με πάθος για την αυθεντικότητα, τους καρπούς και τα αρώματα της φύσης. Διάσημη για τις ιδιότητές της, η Κρητική διατροφή με τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά, τα βότανα και το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, αποτελεί θεμελιώδες μέρος των γαστρονομικών προτάσεων του Pepper Sea Club. Tα αγαθά της ελληνικής γης και της κρητικής παράδοσης έχουν κεντρική θέση στα επισιτιστικά τμήματα του ξενοδοχείου Pepper Sea Club.
H διαμονή στο Pepper Sea Club, επιφυλάσσει στους επισκέπτες ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα ακριβώς δίπλα στο κύμα. Οι ταξιδιώτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον ήλιο και τα δροσερά νερά της παραλίας του Κουρνά σε συνδυασμό με τις πλούσιες μεσογειακές γεύσεις και την Κρητική φιλοξενία.