Nysis Koufonia by Puro Management Agency

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek New Boutique Resort
Κλάδος δραστηριότητας: Ξενοδοχείο
Ιστοσελίδα: https://nysiskoufonisia.com/
Η πραγμάτωση ενός ονείρου δεν είναι πάντα εύκολη, όμως η Ειρήνη Καλτάκη, ο σύζυγός της και η οικογένειά της κατάφεραν να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα. Η οικογένεια της Ειρήνης έχει ήδη ένα ξενοδοχείο στα Κουφονήσια και έτσι η ίδια γνώριζε ακριβώς ποιες είναι η ανάγκες του νησιού. Το Nysis είναι το o ιδανικός προορισμός για χαλάρωση. 12 ξεχωριστά διακοσμημένες σουίτες σας καλωσορίζουν σε έναν από τους πιο παρθένους προορισμούς στην Ελλάδα με εκπληκτικές παραλίες για εξερεύνηση σε ένα ζωντανό, αλλά όχι τόσο πολυσύχναστο νησιωτικό τοπίο.


Το όραμα για το Nysis Koufonisia Suites, ήταν να δημιουργήσει μια φιλόξενη συλλογή σουιτών που σέβεται τον αυθεντικό νησιώτικο χαρακτήρα των Κουφονησίων, προσφέροντας στους σύγχρονους ταξιδιώτες έναν χώρο για να νιώσουν πραγματικά σαν στο σπίτι τους. Οι σύγχρονες ανέσεις, η εκπληκτική θέα στη θάλασσα μέσα στην ηρεμία της φύσης, καθώς και οι προσεγμένες υπηρεσίες κάνουν το Nysis Koufonisia Suites την καλύτερη επιλογή διαμονής στα Κουφονήσια.

Ανακαλύψτε ένα πραγματικό καταφύγιο, ένα μέρος που πηγαίνοντας εκεί αφήνετε πίσω την καθημερινότητα, παράλληλα όμως νιώθετε τη σπιτική ζεστασία. Το Nysis Koufonisia Suites, θα σας κερδίζει με τις άνετες και κομψές σουίτες που γιορτάζουν τον κυκλαδίτικο μινιμαλισμό και την ομορφιά της φύσης. Σύγχρονες ανέσεις και προϊόντα υψηλής ποιότητας, boho vibes και εκπληκτική θέα, όλα συνοψίζουν την τέλεια πρόταση διαμονής για εσάς.

https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1k-FV5kRiMj_WN18Y4CYdgjNLsEHaeYI1