Anemos Luxury Grand Resort

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Family Resort
Κλάδος δραστηριότητας: Υπηρεσίες Φιλοξενίας
Το 5* θέρετρο, Anemos Luxury Grand Resort, στην Γεωργιούπολη Χανίων, είναι ένα πολυτελές συγκρότημα με ευρύχωρα δωμάτια υψηλής αισθητικής, που είναι αφοσιωμένο στην παροχή εξαιρετικών εμπειριών φιλοξενίας για όλη την οικογένεια.
Τα Deluxe δίκλινα δωμάτια, οι σουίτες, οι μεζονέτες αλλά και τα οικογενειακά δίχωρα δωμάτια του ξενοδοχείου, προσφέρουν εκπληκτική θέα στο μαγευτικό Κρητικό Πέλαγος και τα Λευκά Όρη.
Οι εγκαταστάσεις του Anemos Luxury Grand Resort περιλαμβάνουν πολλές επιλογές για διασκέδαση και ψυχαγωγία για τα παιδιά και τους γονείς τους. Προσφέροντας μια σειρά από δραστηριότητες για παιδιά ηλικίας 4-12 ετών, το οικογενειακό θέρετρο εστιάζει στην ψυχαγωγία και τη δημιουργία εμπειριών ζωής για τα παιδιά. Εκτός από τα προγράμματα αναψυχής τα οποία υλοποιούνται από εξειδικευμένους εμψυχωτές, τα παιδιά απολαμβάνουν, επίσης, μια ειδικά διαμορφωμένη περιοχή 3500τ.μ. με παιδικές χαρές, παιδική πισίνα, νεροτσουλήθρες με ναυαγοσώστες, παιχνίδια, mini disco και την προβολή παιδικών ταινιών.
Οι ενήλικοι επισκέπτες του Anemos Luxury Grand Resort, μπορούν, εξίσου, να απολαύσουν τις εγκαταστάσεις δραστηριοτήτων του ξενοδοχείου με την καθοδήγηση αθλητικών προπονητών, όπου θα βρουν ένα γήπεδο Τένις, ένα γήπεδο Μίνι Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ, Μίνι Γκολφ, Πινγκ Πονγκ, Μπάντμιντον, ένα Ανοιχτό Γυμναστήριο και μια πισίνα ενηλίκων.
Επιπλέον, στα 6 εστιατόρια ποιοτικής γαστρονομίας του 5* ξενοδοχείου, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν εκλεπτυσμένες γεύσεις από την ελληνική και διεθνή κουζίνα, παιδικά μενού και ειδικές διατροφικές επιλογές.
Η δέσμευσή του Anemos Luxury Grand Resort για υπεροχή στην Κρητική φιλοξενία αντικατοπτρίζεται στην υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, την εξαιρετική εξυπηρέτηση και την προσφορά αυθεντικών εμπειριών για μικρούς και μεγάλους.