Athenaeum InterContinental Αthens

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek MICE City Hotel
Κλάδος δραστηριότητας: ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Το μεγαλύτερο συνεδριακό ξενοδοχείο της Αθήνας, το Athenaeum InterContinental Athens παρακολουθεί τις τάσεις της τουριστικής υποδομής παγκοσμίως και εκσυγχρονίζεται συνεχώς προκειμένου να ανταποκρίνεται στο υψηλό του προφίλ και στο κοσμοπολίτικο κοινό του.



ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Σε μικρή απόσταση από το επιχειρηματικό κέντρο της πόλης, τα 563 σύγχρονα και πιο ευρύχωρα δωμάτια της πόλης με τα 35τ.μ., με θέα στην πόλη ή στον Παρθενώνα, ικανοποιούν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών επισκεπτών. Πλήρως εξοπλισμένα με τα υψηλότερα ποιοτικά και αισθητικά κριτήρια, προσφέρουν ποικιλία από αποκλειστικές ανέσεις για κάθε κοσμοπολίτη επισκέπτη. Οι Club InterContinental όροφοι του Ξενοδοχείου, ο 8ος και ο 9ος, παρέχουν στους επισκέπτες τους αναβαθμισμένες υποδομές και αποκλειστικές υπηρεσίες χωρίς επιπλέον χρέωση.



ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι υποδομές του ξενοδοχείου για επαγγελματικές συναντήσεις, με συνολικό χώρο 6.000 τετραγωνικών μέτρων και 35 αίθουσες, εξασφαλίζουν την επιτυχία σε κάθε τύπο εκδήλωσης. Το Athenaeum Ballroom, ο μεγαλύτερος ενιαίος συνεδριακός χώρος στην Αθήνα χωρίς κολώνες, φιλοξενεί έως και 1500 σύνεδρους.



ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ

Η επίσκεψη στο βραβευμένο εστιατόριο Premiere στον 10ο όροφο του ξενοδοχείου ανταμείβει με μοναδικές μεσογειακές γεύσεις και τη συγκλονιστική θέα της Αθήνας. Στο lobby, το Cafezoe αποτελεί έναν υπέρκομψο χώρο για πρωινό, το Artlounge και το Artbistrot, το πιο κοσμοπολίτικο σημείο συνάντησης στην καρδιά του ξενοδοχείου μαζί και το ρετρό πολυτελές μπαρ Tobar. Το τελευταίας τεχνολογίας γυμναστήριο με τον πλήρη εξοπλισμό του και η εξωτερική πισίνα εξασφαλίζουν αναζωογόνηση σε σώμα, πνεύμα και ψυχή.



ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ

Η συλλογή τέχνης του ξενοδοχείου Athenaeum InterContinental Athens, με 350 αυθεντικά έργα τέχνης της σύγχρονης ελληνικής εικαστικής σκηνής, σε όλους τους ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους φιλοξενίας, προσδιορίζει τη μοναδική ταυτότητα του ξενοδοχείου και το ξεχωρίζει από όλα τα ξενοδοχεία της χώρας από την πρώτη ημέρα που άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό. Κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού του ξενοδοχείου, ο κ. Δάκης Ιωάννου είχε δηλώσει, «Είχαμε την ιδέα να προσφέρουμε μία οπτική και αισθητική εμπειρία στους επισκέπτες μας μένοντας πιστοί στη δέσμευση να στηρίξουμε τη δημιουργικότητα και το καλλιτεχνικό ταλέντο γενικότερα».

https://athenaeum.intercontinental.com/virtual_tour/index.htm