Grecotel LUXME WHITE PALACE

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Hotel Dining Experience
Κλάδος δραστηριότητας: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ -ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Ιστοσελίδα: https://www.thewhitepalace.com/
Η Grecotel Hotels & Resorts, με ιδιαίτερη χαρά, σας προσκαλεί σε μια ανεπανάληπτη εμπειρία διακοπών. Η τοποθεσία, σχεδόν πάνω στη θάλασσα, συνδυάζεται μοναδικά με το υπέροχο design, το υψηλής ποιότητας προσωποποιημένο σέρβις, την εξαιρετικών γεύσεων κουζίνα και τις πολλαπλές δυνατότητες ψυχαγωγίας. Το LUXURY MADE EASY® εμπνεύστηκε μέσα από το όραμα ενός κοσμοπολίτικου τρόπου ζωής δίπλα στη θάλασσα και συστήνει με τη σειρά του το LUXE ALL-INCLUSIVE LIVING®, το οποίο έρχεται για να γίνει μέρος της ζωής σας! Απλά ακαταμάχητο!

Το Lux Me White Palace βρίσκεται στις μαγευτικές ακτές της βόρειας Κρήτης. Υπέροχοι χώροι με συγκλονιστική θέα στη θάλασσα, μεγάλα και άνετα δωμάτια λουσμένα στο φως του Κρητικού ήλιου, που αναδεικνύουν τέλεια την διακριτική κομψότητα και τo lifestyle ενός πολυτελούς Grecotel resort.

Αποθέωση γεύσεων στα εστιατόρια και μπαρ που κρέμονται κυριολεκτικά πάνω στο νερό, υπηρεσίες ομορφιάς και αποκλειστικές θεραπείες χαλάρωσης και αναζωογόνησης στο Hippie Wellness και μαγευτικά ηλιοβασιλέματα με θέα το Κρητικό πέλαγος δίπλα στις υπέροχες πισίνες. Η απόλυτη τελειότητα στην φιλοξενία.
Ένας κόσμος γευστικών επιλογών δίπλα στη θάλασσα: έως 6 εστιατόρια, vegan, χορτοφαγικές & gluten free επιλογές, late night snacks, patisserie+chocolaterie, Creperie-Gelateria, επιλεγμένη λίστα ποτών και κρασιών, σνακ και ice bars, σέρβις σε πισίνα & παραλία και πολλές άλλες πολυτελείς Grecotel υπηρεσίες.
Κυρίαρχο χαρακτηριστικό του White Palace είναι το ταξίδι στις γεύσεις που προσφέρεται δίπλα στο κύμα. Την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα συμπληρώνουν οι σερβιτόρες πάνω σε πατίνια, τα εκπληκτικά κοκτέιλ και οι ήχοι του DJ.
Εξαιρετική ποικιλία από διεθνείς ετικέτες ποτών & κρασιών, αναψυκτικά, κοκτέιλ και φρέσκοι χυμοί, σερβίρονται στα 4 μπαρ και τα 2 Wine Cellars.
Wine Library
Συνοδεύστε τα εξαιρετικά πιάτα που ετοίμασαν με αγάπη & μεράκι οι σεφ μας με ένα εκλεκτό διεθνές ή εγχώριο κρασί που θα επιλέξετε στην Αίθουσα Οινογνωσίας, με τη βοήθεια του σομελιέ.
Petite Gastronomie
Παιδική γαστρονομία, φρέσκα φρούτα και λαχανικά κατευθείαν από τη φάρμα Agreco, βρεφικές τροφές όπως ακριβώς τις θέλετε, σε όλα τα εστιατόρια.