Grecotel Casa Marron

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek All Inclusive Resort
Κλάδος δραστηριότητας: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ -ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Στην άκρη μιας εύφορης πεδιάδας 80.000 τ.μ., το παρθένο φυσικό τοπίο και η ζεστασιά της μεσογειακής ατμόσφαιρας συνθέτουν το φόντο των πιο ονειρεμένων οικογενειακών διακοπών! Ευρύχωρα οικογενειακά μπανγκαλόου και σουίτες, ιδανικά τοποθετημένα στο resort, προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα.

Στην όμορφη κεντρική “Πλατεία” και στο παραλιακό Plaz Marron θα βρείτε ατελείωτες all inclusive γαστρονομικές επιλογές για κάθε γευστική παλέτα.

Μόνο 10 χλμ. από το αεροδρόμιο του Αράξου, 12 χλμ. από την κωμόπολη της Κάτω Αχαΐας και 35 λεπτά από το λιμάνι της Πάτρας, το Casa Marron είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν ξέγνοιαστα καλοκαίρια στη θάλασσα.
Μια υπέροχη συλλογή από 14 διαφορετικούς τύπους δωματίων, περιλαμβάνει ευρύχωρα οικογενειακά μπανγκαλόου και σουίτες, που προσφέρουν απεριόριστη θέα στη θάλασσα. Ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν ξέγνοιαστα καλοκαίρια στη θάλασΑτελείωτες ώρες διασκέδασης στη Grecoland, τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους ψυχαγωγίας, παιχνίδια στην άμμο και το νερό, μαθήματα μαγειρικής, δημιουργικές δραστηριότητες, έξυπνοι διαγωνισμοί. Ξέφρενο παιχνίδι στις φανταστικές πισίνες και νεροτσουλήθρες και μια ρηχή θάλασσα για να κολυμπάτε όλη μέρα με ασφάλεια.