Ikos Resorts

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek All Inclusive Resort
Κλάδος δραστηριότητας: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Ιστοσελίδα: https://ikosresorts.com/
Τα Ikos Resorts του Ομίλου Sani/Ikos είναι βραβευμένα, all-inclusive πολυτελή θέρετρα σε εντυπωσιακές παραθαλάσσιες τοποθεσίες της Μεσογείου, που προσφέρουν εμπειρίες υψηλής ποιότητας και κομψότητας, επαναπροσδιορίζοντας τις luxury all-inclusive διακοπές. Λανσάροντας ένα πρωτοποριακό μοντέλο φιλοξενίας «Unconditional Luxury», τα θέρετρα Ikos προσφέρουν, μεταξύ άλλων, εξαιρετικά μενού από βραβευμένους σεφ με αστέρια Michelin, πολυτελή προϊόντα ομορφιάς από τον οίκο Anne Sémonin Paris, 24ωρη υπηρεσία δωματίου, καθώς και 300 επιλεγμένες ετικέτες κρασιών από όλο τον κόσμο. Στο πακέτο της διαμονής τους, οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν την τοπική κουζίνα σε επιλεγμένα εστιατόρια με την υπηρεσία «Ikos Dine Out», αλλά και να εξερευνήσουν τον κάθε προορισμό, με τη δωρεάν υπηρεσία «Local Drive Adventure» με αυτοκίνητα Tesla, με πεζοπορίες στη φύση, καθώς και με δωρεάν εισιτήρια μουσείων, έχοντας έτσι τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τον πολιτισμό, τη μοναδική βιοποικιλότητα και τον φυσικό πλούτο των μεσογειακών προορισμών που φιλοξενούν τα Ikos Resorts. Τα θέρετρα του Ομίλου Sani/Ikos πρωτοπορούν σε θέματα αειφορίας και βιώσιμου τουρισμού, έχοντας επενδύσει σε δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και βιώσιμες πρακτικές, που περιλαμβάνουν -μεταξύ άλλων- πρωτοβουλίες μηδενικού άνθρακα, μηδενικών αποβλήτων προς υγειονομική ταφή, κατάργησης των πλαστικών μίας χρήσης, αλλά και δράσεις για την προστασία του τοπικού οικοσυστήματος, την ενίσχυση των τοπικών κοινοτήτων.

Τα Ikos Resorts διαθέτουν 5 θέρετρα στην Ελλάδα και 2 στην Ισπανία, στην περιοχή της Ανδαλουσίας και της Μαγιόρκας:
• Το Ikos Dassia βρίσκεται στην μαγευτική Κέρκυρα, το κοσμοπολίτικο νησί του Ιονίου, στον κόλπο της Δασσιάς. Το πολυτελές θέρετρο που ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Μάιο του 2018, έχει βραβευτεί ως το No.1 All-Inclusive θέρετρο στον κόσμο στα βραβεία “TripAdvisor Travelers’ Choice Awards 2020", ενώ αποτελεί το πρώτο zero-waste θέρετρο του Ομίλου. Το Ikos Odisia, η πιο πρόσφατη προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο των Ikos, άνοιξε τις πόρτες του τον Ιούνιο του 2023, επίσης στον κόλπο της Δασσιάς στην Κέρκυρα.
• Τα Ikos Oceania και Ikos Olivia βρίσκονται στην πανέμορφη Χαλκιδική, με θέα τα γαλαζοπράσινα νερά του Αιγαίου Πελάγους. Τα θέρετρα έχουν βραβευτεί ως τα καλύτερα πολυτελή All-Inclusive θέρετρα παγκοσμίως το 2021 και 2019 στα βραβεία “TripAdvisor Travelers' Choice Awards".
• Στο εντυπωσιακό νησί των Δωδεκανήσων, την μοναδική Κω, το 2019 άνοιξε το τέταρτο ξενοδοχειακό συγκρότημα Ikos του Ομίλου, το Ikos Aria, το οποίο αναδείχθηκε No.1 All-Inclusive θέρετρο στον κόσμο, στα βραβεία “TripAdvisor Travelers’ Choice Awards 2022".
• Το Ikos Andalusia στην Μαρμπέλα-Εστεπόνα, είναι το πρώτο ξενοδοχειακό συγκρότημα των Ikos Resorts στην Ισπανία, ενώ τον Ιούνιο του 2023 άνοιξε τις πόρτες του, στο νησί της Μαγιόρκας, το δεύτερο θέρετρο του κορυφαίου all-inclusive brand στην Ιβηρική χερσόνησο, το Ikos Porto Petro.

https://ethosmediasa.sharepoint.com/:f:/s/Guests_Share/EiY7dCOl7U1FtqnypCUAA8kButKyYzEePQm5RFR47roSXQ?e=a5MQat