Grecotel Riviera Olympia & Aqua Park

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Beach Resort
Κλάδος δραστηριότητας: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ -ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Σε μια έκταση εκατοντάδων στρεμμάτων καταπράσινου δάσους με πεύκα, κατά μήκος μιας αμμουδιάς μήκους 2 χιλιομέτρων που βλέπει στα νησιά του Ιονίου, κοντά στην αρχαία Ολυμπία όπου γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, το Riviera Olympia σας περιμένει με πληθώρα επιλογών διακοπών: 4 ξενοδοχεία, 33 αποκλειστικές βίλες πάνω στη θάλασσα, 26 σουίτες, 417 πολυτελή δωμάτια & 167 bungalows, αμέτρητα εστιατόρια & μπαρ, το φαντασμαγορικό Aqua Park των 20.000 τ.μ. που βρίσκεται μέσα σε ένα τεράστιο πάρκο δραστηριοτήτων έκτασης 40.000 τ.μ., εντυπωσιακές πισίνες με συνολική επιφάνεια 4.000 τ.μ. κι ακόμα περισσότερα!
Τα παιδιά βρίσκονται στο επίκεντρο της φιλοξενίας μας. Τα πιο δημιουργικά παιχνίδια και απίθανες περιπέτειες περιμένουν τους μικρούς μας φίλους.
Οι ανανεωμένοι χώροι του του Riviera Olympia & Aqua Park με τις επιπλέον πινελιές κομψότητας, οι συγκλονιστικές καινούριες παραθαλάσσιες βίλες και οι αναβαθμισμένες επιλογές στην παραλία, υπόσχονται ένα αξέχαστο καλοκαίρι για όλους.
Κάθε γεύμα στα συναρπαστικά 24 εστιατόρια και μπαρ του Riviera Olympia είναι και μια ξεχωριστή εμπειρία!
Μεσημέρια με μπόλικη Ελλάδα, θαλασσινούς μεζέδες ala ceviche, Wagyu και tartar. Στην Πλατεία του Oasis παραθαλάσσια εστιατόρια & τα cafe με επιλογές από ιταλική trattoria, ταβερνούλα, souvlaki, burgerhouse, kiosk με γλυκά. Οι βραδινοί περίπατοι σας οδηγούν στα εστιατόρια με το καταπληκτικό φαγητό. Εξαιρετικό ασιατικό ή περουβιανό στο L' Orient, fine dinning στο συγκλονιστικό Cap Voyage, bella Italia και Magna Grecia στην Πλατεία του Oasis.

OLYMPIA AQUA PARK
Ζήστε την απόλυτη εμπειρία του καλοκαιριού στο Olympia Aqua Park, στο μεγαλύτερο aqua park που λειτουργεί στην Ελλάδα μέσα σε ξενοδοχείο. Απίθανες νεροτσουλήθρες για μικρούς και μεγάλους, που πληρούν όλα τα μέτρα ασφαλείας, συνθέτουν ένα παραμυθένιο σκηνικό 20.000 τ.μ. στη φανταστική νεροπαιχνιδούπολη του Riviera Olympia. Ακολουθήστε τον Ηρακλή και την Ολυμπία, τις παιχνιδιάρικες μασκότ του Olympia Aqua Park, στις περιπέτειες τους. Κι αν τα κάνετε… μούσκεμα, ακόμα καλύτερα!