Grecotel Corfu Imperial

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Villas & Holiday Homes
Κλάδος δραστηριότητας: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ -ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
To Corfu Imperial βρίσκεται στην κοσμοπολίτικη κατάφυτη χερσόνησο του Κομμένο με πανοραμική θέα στο Ιόνιο & στην πόλη της Κέρκυρας. Φωτεινά μπανγκαλόου και σουίτες αγκαλιασμένα από πεύκα, αριστοκρατικές βίλες στις μαγικές αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος, και palazzi που αιωρούνται ανάμεσα στη θάλασσα και τον ουρανό του Ιονίου.
Κρυμμένο μέσα σε μια όαση πρασίνου και ομορφιάς, το εμβληματικό Corfu Imperial θα σας γοητεύσει με την αριστοκρατικότητα και την πολυτέλεια που κυριαρχούν σε όλους τους χώρους του. Οι περιποιημένοι κήποι με τις λεμονιές και τα κυπαρίσσια – λες και ξεπήδησαν μέσα από ζωγραφικούς πίνακες της Ιταλικής Αναγέννησης – θα σας παρασύρουν σε ατελείωτους περιπάτους.

Ιδιωτικοί όρμοι με 3 αμμώδεις παραλίες, κεντρική πισίνα & 24 ιδιωτικές πισίνες για να δροσιστείτε, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το μαγευτικό τοπίο της Κέρκυρας.
Μια υπέροχη συλλογή 16 εστιατορίων πάνω στη θάλασσα, με μεγάλες βεράντες που «βλέπουν» στο Ιόνιο Πέλαγος, θα σας ταξιδέψουν στον συγκλονιστικό κόσμο της υψηλής γαστρονομίας.
Ζήστε ένα ταξίδι εξερεύνησης με Ιστιοπλοΐα, Θαλάσσιες Δραστηριότητες και Καταδύσεις ανακαλύπτοντας τις εντυπωσιακές ομορφιές της Κέρκυρας, τις γραφικές παραλίες της και τα γειτονικά νησιά. Ανακαλύψτε μία πληθώρα δραστηριοτήτων, θαλάσσια σπορ, τένις, ποδηλασία, ιππασία, και ένα γήπεδο γκολφ 18 οπών. Απολαύστε μοναδικές κινηματογραφικές στιγμές στον νέο Θερινό Κινηματογράφο στο ιδιωτικό νησί, Νισσάκι.
Στο διώροφο Elixir Spa σας περιμένει μία εσωτερική πισίνα και εγκαταστάσεις πλήρως εξοπλισμένες με όλα όσα χρειάζονται για την περιποίησή σας. Χαλαρώστε με τη νέα θεραπεία ευεξίας Welnamis, η οποία θα σας οδηγήσει σε ένα ταξίδι απόλυτης ηρεμίας. Το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο με cardio-fitness όργανα τελευταίας τεχνολογίας και δυνατότητα εξατομικευμένης εκγύμνασης σας περιμένει.