Grecotel Mandola Rosa

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Boutique Hotel
Κλάδος δραστηριότητας: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ -ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
To Mandola Rosa, ένα από τα πιο ειδυλλιακά ξενοδοχεία του κόσμου, βρίσκεται στη μεγάλη παραλία της Κυλλήνης. Αποτελείται από υπέροχες σουίτες και μοναδικές βίλλες πάνω στη θάλασσα. Ένας αληθινός παράδεισος για την οικογένεια με φανταστικό Aqua Park, extreme sports, θαλάσσια παιχνίδια, roller skates nights, bikes και Grecoland φύση. Επιλέξτε την πρόταση διακοπών που σας ταιριάζει και χαρίστε στα παιδιά σας ένα τέλειο καλοκαίρι!
Μια απέραντη παραλία με χρυσαφένια άμμο και ρηχά, κρυστάλλινα νερά, βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία. Αφήστε το βλέμμα σας να ταξιδέψει στο απέραντο γαλάζιο.
Μοναδικές βίλες μπροστά στη θάλασσα στις απέραντες ακτές της Αρχαίας Ολυμπίας. Με αναβαθμισμένες ανέσεις και υπηρεσίες, ξεχωριστή επίπλωση και διακόσμηση αναβιώνουν την διαχρονική κομψότητα, εκλεπτυσμένη πολυτέλεια και η γοητεία της Belle Époque. Εξαιρετικά άνετοι χώροι και εκλεπτυσμένη πολυτέλεια, ιδανική επιλογή για ζευγάρια και οικογένειες
Υπέροχα εστιατορία και μπαρ σας στο mega resort Riviera Olympia ιδανικά για να απολαύσουμε το φαγητό μας με απόσταση. Κάθε γεύμα στο Cap Voyage είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι γεύσεων υψηλής γαστρονομίας.
24 εστιατόρια και μπαρ συνθέτουν το απόλυτο γαστρονομικό σκηνικό με θέα το Ιόνιο Πέλαγος. Αφήστε τους έμπειρους σεφ και bartenders μας να ταξιδέψουν τους ουρανίσκους σας όσο εσείς θα αγναντεύετε μεθυστικά ηλιοβασιλέματα
Γευτείτε τους θησαυρούς της Πελοποννησιακής γης, ολόφρεσκες σαλάτες και ελαφριά γεύματα, σερβιρισμένα στη βεράντα με θέα τη θάλασσα. Αξέχαστες βραδιές και γκουρμέ δείπνο με το φως των κεριών στο μοναδικό εστιατόριο "Cap Voyage" σε μια τοποθεσία εξαιρετικής ομορφιάς.
Αμέτρητες δραστηριότητες σας περιμένουν στην μαγευτική παραλία του resort και σε ένα καταπράσινο πευκόδασος εκατοντάδων στρεμμάτων. Απολαύστε Τένις, Ιππασία, θαλάσσια σπορ, paintball, ορεινή ποδηλασία και πολλά ακόμη!
ELIXIR SPA
4.500 τ.μ. αφιερωμένα στην υπέρτατη ευεξία και την ανανέωση. Εμπνευσμένο από την αρχαία Ολυμπία, το Elixir Spa σχεδιάστηκε έτσι ώστε να θυμίζει ένα σύμπλεγμα ιερών ναών της Αρχαίας Ελλάδας. Ένα πολυτελές καταφύγιο όπου κορυφαίοι επαγγελματίες εφαρμόζουν θεραπείες βγαλμένες από τη σοφία των αρχαίων Ελλήνων, οι οποίοι γνώριζαν για τις ευεργετικές ιδιότητες του θαλασσινού νερού, σε συνδυασμό με τα πλέον σύγχρονα πρωτόκολλα αναζωογόνησης και ευεξίας, body & mind.
OLYMPIA AQUA PARK
Ετοιμαστείτε να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία του καλοκαιριού. Το Olympia Aqua Park, το μεγαλύτερο υδροψυχαγωγικό πάρκο που λειτουργεί στην Ελλάδα μέσα σε ξενοδοχείο σας προσκαλεί σε ένα φεστιβάλ διασκέδασης που θα σας μείνει αξέχαστο! Απίθανες νεροτσουλήθρες για μικρούς και μεγάλους, που πληρούν όλα τα μέτρα ασφαλείας, συνθέτουν ένα παραμυθένιο σκηνικό 20.000 τ.μ. Ακολουθήστε τον Ηρακλή και την Ολυμπία, τις παιχνιδιάρικες μασκότ του Olympia Aqua Park, στις περιπέτειες τους.