Grecotel LUXME Costa Botanica

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek New Resort
Κλάδος δραστηριότητας: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ -ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
350.000 τετραγωνικά μέτρα φυσικής ομορφιάς. Υπέροχη, φυσική παραλία 1.000 μέτρων.
Ένας παράδεισος! Στο Costa Botanica οι παιδικές, καλοκαιρινές αναμνήσεις ζωντανεύουν και κάνουν τις διακοπές, ονειρεμένες. Και όλα αυτά μια ανάσα από τη Λίμνη των Κρίνων, σε γνώριμα μέρη, στα μυστικά ρυάκια που κολυμπούν ενυδρίδες και στο απέραντο γαλάζιο του Ιονίου.
Η Grecotel σας καλωσορίζει στη «LUXME®». Μία μοναδική εμπειρία διακοπών που συνδυάζει εντυπωσιακή τοποθεσία με θέα το Ιόνιο, εξαιρετικό design, μοντέρνα εξυπηρέτηση, υψηλή γαστρονομία και πληθώρα δραστηριοτήτων. Το Luxury Made Easy® εκφράζει μια ολόκληρη φιλοσοφία: αυτήν του να απολαμβάνεις πολυτελείς διακοπές δίπλα στη θάλασσα. Κι αυτό το ονομάσαμε «LUXE ALL INCLUSIVE LIVING®». Είστε έτοιμοι να το ζήσετε;
Μία πολυτελής προσέγγιση, all-in, για τις διακοπές σας με αμέτρητες επιλογές για φαγητό και ποτό, με φόντο τα καταγάλανα νερά του Ιονίου. Τι μπορεί να τραβάει η όρεξη και η διάθεσή σας; Είπαμε, all-in. Πλούσιο πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο, εστιατόρια à la carte, νόστιμα σνακ, σημεία Pâtisserie-Chocolaterie και Creperie-Gelateria, σνακ για τις βραδινές, απρόσμενες λιγούρες, απεριόριστα ποτά από μια μεγάλη συλλογή premium brands, επιλεγμένες ετικέτες κρασιών, δροσιστικά κοκτέιλ και υγιεινοί χυμοί. Επιλέξτε πισίνα ή παραλία για να τα απολαύσετε. Όλα τα εστιατόρια διαθέτουν vegan, χορτοφαγικές και gluten free επιλογές, καθώς και κρασιά vegan & bio.

Στο Grecoland Kids Club οι μύθοι και η μαγεία ζωντανεύουν μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες, ομαδικά παιχνίδια και ευφάνταστες χειροτεχνίες. Μέσα από το πρωτότυπο εργαστήριο Botanists Lab οι μικροί εξερευνητές μας θα ανακαλύψουν τα μυστικά της φυσικής χλωρίδας της Κέρκυρας. Στην παιδική φάρμα θα γνωρίσουν μια ολόκληρη οικογένεια με γαϊδουράκια, ενώ ένας ολοκαίνουριος, μικρός ζωολογικός κήπος με οικόσιτα ζώα και μια σχολή μαγειρικής για παιδιά 4-12 ετών, τους περιμένουν για να τους χαρίσουν στιγμές διασκέδασης και περιπέτειας.

Γαστρονομία
Ένας κόσμος επιλογών με υπέροχη θέα στο Ιόνιο: 5 εστιατόρια όλα με vegan, χορτοφαγικές & gluten free διαθέσιμες επιλογές, σνακ για όλη την ημέρα αλλά και τη νύχτα, Pâtisserie & Chocolaterie, Creperie-Gelateria, επώνυμα brands, επιλεγμένες ετικέτες κρασιού, κόκτειλ, υγιεινοί χυμοί. Απολαύστε τα στην παραλία ή την πισίνα με άψογη εξυπηρέτηση.

Παραλία & Πισίνες
Ένα χιλιόμετρο φυσικής, πανέμορφης παραλίας, όλη δική σας. Αμμόλοφοι, κρίνα της άμμου είναι η μόνο η αρχή για στιγμές χαλάρωσης και περιπέτειας. 4 εξωτερικές πισίνες με γλυκό νερό και 1 εσωτερική πισίνα στο Spa Center.

Δραστηριότητες & Υδάτινο Πάρκο
Μεγάλη ποικιλία από δωρεάν δραστηριότητες, όπως botanist’s lab, φάρμα με γαϊδουράκια, λίμνη με νούφαρα, σπορ, spa και ένα καταπληκτικό υδάτινο πάρκο έκτασης 40.000μ² με νεροτσουλήθρες και lazy rivers, ανάμεσα σε φοίνικες και μπανανόδενδρα. Νέα Ακαδημία Τένις, γήπεδο Padel και υπηρεσία e-bike & e-scooter—με επιπλέον χρέωση.

Γυμναστήριο & Spa
Στο Grecotel Costa Botanica, η ευεξία, ο αθλητισμός και η ψυχαγωγία κατέχουν ξεχωριστή θέση για μια μοναδική εμπειρία διακοπών. Συνδεθείτε ξανά με το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα σας, στο Spa Center 533μ² με εσωτερική πισίνα και χαλαρώστε με αναζωογονητικές θεραπείες με την υπογραφή του Costa Botanica.
Ανακαλύψτε το νέο, κλειστό γυμναστήριο με εξοπλισμό cardio fitness, και το υπαίθριο γυμναστήριο.