Grecotel Creta Palace

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Hotel Breakfast
Κλάδος δραστηριότητας: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ -ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Ιστοσελίδα: https://www.cretapalace.com/
Με θέα στο μαγευτικό Κρητικό Πέλαγος, το Creta Palace βρίσκεται δίπλα στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου, σε απόσταση μόλις 4 χιλιομέτρων. Ονειρεμένοι κήποι με ψηλές αροκάριες περιβάλλουν τους οικισμούς των bungalows που απλώνονται γύρω από τα κεντρικά κτίρια. Εδώ θα σας υποδεχτούν οι πιο φιλόξενοι άνθρωποι, στην πιο φιλόξενη παραλία της Κρήτης. Το Creta Palace είναι πάνω απ’ όλα ένας παράδεισος για τα παιδιά και για όσους αγαπούν τις δραστηριότητες. Ένα πραγματικά κλασικό resort.

Μια μικρή πλατεία, μια εκκλησία, ένα παραδοσιακό καφενείο, ένα μαγαζί μοναστηριακού τύπου με σουβενίρ και άλλα μικρά μαγαζάκια, συνθέτουν το σκηνικό ενός παραδοσιακού Κρητικού χωριού, στη γενέτειρα της Grecotel.

Το Creta Palace τα έχει όλα! Από Σουίτες Bungalow με ξεχωριστά υπνοδωμάτια και άμεση πρόσβαση στους κήπους που βλέπουν απευθείας στην παραλία, μέχρι την Presidential Villa και την Dream Villa με ιδιωτική πισίνα, αυλή και υδρομασάζ.
Το Creta Palace απευθύνεται στους λάτρεις της παραλίας. Μια ατελείωτη λευκή αμμουδιά, κρυστάλλινα γαλάζια νερά, τροπικοί κήποι με πισίνες, όλα κάτω από τον Κρητικό ήλιο. Το ξενοδοχείο διαθέτει υπέροχες εσωτερικές και υπαίθριες πισίνες, παιδική πισίνα με νεροτσουλήθρες, καθώς και βίλες με ιδιωτικές πισίνες.

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Ένα ταξίδι γεύσεων μπροστά στη θάλασσα! Επιλέξτε το πρόγραμμα ημιδιατροφής ή το αναβαθμισμένο all inclusive πρόγραμμα πλήρους διατροφής, για απόλυτα ξέγνοιαστες διακοπές.
Ξεκινήστε τη μέρα σας με την αφθονία του American-style μπουφέ ή τη φινέτσα των à la carte πιάτων, με τοπικές γεύσεις. Η επιλογή είναι δική σας. Early & Late breakfast καθώς και υπηρεσία πρωινού στο δωμάτιο, είναι διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος.
Δειπνήστε μπροστά στη θάλασσα και απολαύστε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι γεύσεων. Σας καλωσορίζουμε στα 10 ξεχωριστά εστιατόρια και μπαρ του ξενοδοχείου.
Το μποστάνι της Αμάλθειας φροντίζεται και καλλιεργείται από έμπειρους αγρότες με πάθος να προσφέρουν τα πιο φρέσκα και θρεπτικά προϊόντα. Οι αυθεντικές γευστικές εμπειρίες περιλαμβάνουν το Πρωινό της Αμάλθειας, το Κολατσιό Πικνίκ, βραδιές Μπάρμπεκιου και γευσιγνωσίες κρασιών στον πανέμορφο κήπο.

Τα παιδιά δωρεάν
Συναρπαστικές δραστηριότητες Grecoland για όλες τις ηλικίες, ιδανική παραλία για παιδιά, παιδική πισίνα, αμέτρητες δραστηριότητες και μεγάλη συλλογή από οικογενειακά δωμάτια, σουίτες και βίλες! Τα παιδιά έως 12 ετών διαμένουν δωρεάν στο δωμάτιο των γονιών.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Επιλέξτε ανάμεσα σε πολλές αθλητικές δραστηριότητες, όπως θαλάσσια σπορ, καταδύσεις, μαθήματα κολύμβησης, τένις, πινγκ-πονγκ, κανό, θαλάσσια ποδήλατα, beach volley, ποδηλασία.

ΕΥΕΞΙΑ
Γυμναστήριο, γυμναστική στο νερό, υπαίθριος χώρος άσκησης, γιόγκα, ρυθμική αερόβια γυμναστική. Επισκεφτείτε το Elixir Beauty Spa το οποίο διαθέτει εσωτερικούς χώρους 2.000 τ.μ. καθώς και ειδικά διαμορφωμένο χώρο για υπαίθριο μασάζ.

Με θέα στο μαγευτικό Κρητικό Πέλαγος, το Creta Palace βρίσκεται δίπλα στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου. Ονειρεμένοι κήποι με αροκάριες περιβάλλουν τους οικισμούς των bungalows που απλώνονται γύρω από τα κεντρικά κτίρια. Εδώ θα σας υποδεχτούν οι πιο φιλόξενοι άνθρωποι, στην πιο φιλόξενη παραλία της Κρήτης.