Castro Hotel Syros, μέλος της HotelBrain International

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Spa City Hotel
Κλάδος δραστηριότητας: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Ιστοσελίδα: https://castrohotelsyros.com/
Το ξενοδοχείο Castro Hotel Syros είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5* αστέρων σε ένα ιστορικό κτήριο σε ιδανική τοποθεσία στην καρδιά της Ερμούπολης στη Σύρο. Αποτελείται από 9 πολυτελείς σουίτες, που διαθέτουν υπέροχο ντιζάιν με σύγχρονα στοιχεία κομψότητας και φινέτσας σε συνδυασμό με νεοκλασική αρχιτεκτονική, το εντυπωσιακό Cellar 1857 Wine Bar & Restaurant με το μοναδικό φωτισμό και την ζεστή ατμόσφαιρα και το μοναδικό Spa του ξενοδοχείου που ελάχιστα ξενοδοχεία διαθέτουν στην πόλη της Ερμούπολης.

Το ξενοδοχείο ανακαινίστηκε πλήρως με στόχο να δημιουργήσει εκ νέου το ίδιο αίσθημα δέους που ένιωθαν οι επισκέπτες του τον 19ο αιώνα. Ο εντυπωσιακός αρχιτεκτονικός σχεδιασμός, τα χειροποίητα έπιπλα και έργα τέχνης, η υψηλού επιπέδου κατασκευή με χρήση ποιοτικών υλικών και τεχνολογίας κάνουν το ξενοδοχείο μοναδικό, ορόσημο της ιστορικής πόλης της Σύρου.

To Castro Hotel Syros προσκαλεί τους επισκέπτες του να ξεκινήσουν ένα συναρπαστικό ταξίδι χαλάρωσης και να απολαύσουν μια απόδραση από το καθημερινό στρες μέσα από μια εμπειρία καθαρισμού και αποτοξίνωσης που προσφέρεται στο πολυτελές Wellness and Spa του ξενοδοχείου. Οι εγκαταστάσεις Spa διαθέτουν ένα διεγερτικό ιδιωτικό χαμάμ και ένα εσωτερικό μαρμάρινο τζακούζι ενώ μια μεγάλη ποικιλία από αναζωογονητικές περιποιήσεις προσώπου και σώματος με καταπραϋντικά μασάζ χρησιμοποιώντας φυσικά ελληνικά προϊόντα προσφέρουν τόνωση σώματος και ψυχής. Μοναδικές θεραπείες ομορφιάς με θεραπευτικά μεσογειακά συστατικά θρέφουν και ανακουφίζουν το δέρμα σε πρόσωπο και σώμα. Προφέρονται επίσης ημερήσια πακέτα που περιλαμβάνουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία για μεμονωμένους πελάτες ή ζευγάρια.

Οι επισκέπτες ξεκινούν τη μέρα τους με ελληνικές γεύσεις από φρέσκα υλικά επιλέγοντας το à la carte μενού του πρωινού μας και στη συνέχεια μπορούν να απολαύσουν μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία μεσημεριανού ή δείπνου στο υπέροχο Aithrio Lounge. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης ένα μοντέρνο εστιατόριο και wine bar, το Cellar 1857 που είναι ιδανικό για τον χειμώνα και τις πιο κρύες μέρες. Οι πελάτες μπορούν να δοκιμάσουν μοναδικές γεύσεις ελληνικής μεσογειακής κουζίνας σε συνδυασμό με μία μεγάλη ποικιλία τοπικών καθώς και άλλων ελληνικών κρασιών.

Το Castro Hotel Syros προσφέρει επίσης εξατομικευμένες υπηρεσίες concierge 24/7 καθώς και πολλές προτάσεις επίσκεψης στα τοπικά κοσμοπολίτικα σημεία και τα κρυμμένα διαμάντια της Σύρου. Το Castro Hotel Syros δεν είναι μόνο ένα boutique ξενοδοχείο 5 αστέρων, είναι επίσης ένα δεύτερο σπίτι για κάθε επισκέπτη ξεχωριστά. Πρωταρχικός στόχος της ομάδας και της διοίκησης του ξενοδοχείου είναι η σημασία στη λεπτομέρεια όσον αφορά τις ανάγκες του κάθε επισκέπτη κατά τη διάρκεια της διαμονής του ώστε να έχει μία εξαιρετική εμπειρία όχι μόνο στο ξενοδοχείο αλλά και στον προορισμό της Σύρου γενικότερα. Οι υπηρεσίες του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν και δωρεάν Wi-Fi και μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο/λιμάνι (με επιπλέον κόστος).

Αυτό που κάνει το Castro Hotel Syros να ξεχωρίζει είναι η φιλοσοφία να προσφέρει όχι μόνο ένα επίπεδο πολυτέλειας και άνεσης αλλά και μια ολιστική εμπειρία στους επισκέπτες ενεργοποιώντας και τις 5 αισθήσεις με τις προσφερόμενες υπηρεσίες διαμονής, γεύσης και ευεξίας. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με τη μοναδική αρχιτεκτονική και τη ζεστή ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου το καθιστούν ως μία μοναδική επιλογή στο νησί της Σύρου.

https://ethosmediasa.sharepoint.com/:f:/s/Guests_Share/Elkf4-7drNZLqqcEPNOIFOIB2qyDFeqiHsofgPoYBgTcqQ?e=SiliMe