Mirabilia Boutique Hotel, μέλος της HotelBrain International

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Hotel Breakfast
Κλάδος δραστηριότητας: Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις
Ιστοσελίδα: https://mirabiliahotel.com/en/
To Μirabilia Boutique Hotel μέλος της Ηotelbrain International, έχει βραβευτεί με Gold Award το 2020 ως Best Greek Boutique Hotel και το 2019 με Silver award στην κατηγορία Βest Greek Hotel Tailor Made Experience. Είναι πιστοποιημένο με το Greek Breakfast του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
Το Mirabilia είναι ένα υπέροχο παράδειγμα ενός φιλόξενου καταπράσινου παραθαλάσσιου ξενοδοχείου που λειτουργεί σε αρμονία με τη φύση καθώς περιβάλλεται από κήπο, δάσος, βουνό και παραλία. Οι απαλές αποχρώσεις των φυσικών τόνων δημιουργούν μια ατμόσφαιρα στην οποία η φιλοσοφία Zen συναντά τη σύγχρονη αρχιτεκτονική και διακόσμηση στα δωμάτια, ενώ οι κήποι και η εξωτερική βεράντα του ξενοδοχείου προσκαλούν τους επισκέπτες να απολαύσουν το φυσικό τοπίο. Aναγνωρίζοντας τη βαρύτητα και τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος το Mirabilia Boutique Hotel, μέλος του Εco Tourism Greece, έχει ως προτεραιότητα τη βελτίωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος από την λειτουργία του και υιοθετεί πρακτικές sustainability και zero waste management και στη διαχείριση του πρωινού του.
Oι ιδιοκτήτες γνωρίζοντας ότι η ανάπτυξη της οικονομίας εξαρτάται άμεσα από την βιωσιμότητα του οικοσυστήματος και έχοντας ως στόχο την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της σε αρμονία µε την κοινωνία και το περιβάλλον με έμφαση στον φυσικό πλούτο και τα τοπικά προϊόντα υψηλής ποιότητας που απλόχερα προσφέρει η γη της Χαλκιδικής.
Η οικογένεια των ιδιοκτητών είναι στο ξενοδοχείο καθημερινά προκειμένου να μεταφέρουν τις αρχές και την φιλοσοφία τους στο προσωπικό και τους επισκέπτες.
Ανάμεσα σε δάσος και παραλία, το κατάλυμα έχει πλεονεκτική θέση και θέα και αποτελεί την τέλεια βάση για να εξερευνήσει κανείς τη φυσική ομορφιά του τόπου. Τα δωμάτια διαθέτουν υδρομασάζ και συστήματα ύπνου Cocomat για ονειρικά βράδια.
Η σκέψη ότι κάθε πελάτης είναι μοναδικός σαν ολότητα βρίσκεται στο κέντρο της εξυπηρέτησης του ξενοδοχείου.
Το πρωινό για το Mirabilia Boutique Hotel αποτελεί την πιο ιδιαίτερη στιγμή της ημέρας, αφού τότε έχουμε τη δυνατότητα να καλημερίσουμε τους φιλοξενούμενους μας και να τους βοηθήσουμε να προγραμματίσουν την ημέρα τους.
Έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την ανάδειξη των αγνών προϊόντων, με σεβασμό στην τοπική παράδοση και τον αγροτουρισμό σερβίρουμε χειροποίητες μαρμελάδες, φρεσκοψημένα σπιτικά κέικ, γλυκές και αλμυρές χειροποίητες πίτες, φρέσκα φρούτα και λαχανικά εποχής , τοπικά τυριά, ντομάτες και ελιές της Χαλκιδικής , φρέσκο γιαούρτι με μέλι της περιοχής όλα προερχόμενα από τοπικούς παραγωγούς.
Η γραφική αυλή στην οποία ο επισκέπτης μας απολαμβάνει το πρωινό του, που θυμίζει παραδοσιακή πλατεία με τα τραπεζάκια της και την 300 ετών ελιά στο κέντρο της ολοκληρώνει την μοναδική αυτή εμπειρία.

Στο παρακάτω link θα βρείτε σχετικό υλικό:

https://ethosmediasa.sharepoint.com/:f:/s/Guests_Share/En9E2E3yamZJpv_2nDNui6ABl3i-MTBLsjmGxjmAXrPl3g?e=BQAlRi