Epiphany Lefkada Villas, μέλος της HotelBrain International

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Villas & Holiday Homes
Κλάδος δραστηριότητας: Επιπλωμένες Κατοικίες προς ενοικίαση
Ιστοσελίδα: https://epiphanyluxuryvillas.com/
Το Epiphany Villas μέλος της HotelBrain International, που άνοιξε τις πύλες του τον Ιούλιο του 2022 ,στο νησί της Λευκάδας, διεκδικεί τη διάκριση στην κατηγορία Βest Greek Villas & Holiday Homes των Hospitality Awards για το σύνολο των εγκαταστάσεων και υπηρεσιών του.
Λαμβάνοντας υπόψη την αισθητική και λειτουργικότητα της υποδομής, την ποιότητα και την πρωτοτυπία των υπηρεσιών , την καινοτομία και τη διαφοροποίηση της εμπειρίας διαμονής, την συμβολή του στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής καθώς και της ενσωμάτωσης στο φυσικό περιβάλλον και της ιδιαίτερης σύνδεσης με την τοπική κοινότητα το Εpiphany Villas θέτει την υποψηφιότητα του υπόψιν της κριτικής επιτροπής.
Το Εpiphany είναι ένα υπερπολυτελές συγκρότημα τριών βιλλών χτισμένο σε ένα λόφο με πανοραμική θέα στη θάλασσα και την πόλη της Λευκάδας , στην τοποθεσία Tσουκαλάδες, το οποίο προσφέρει στους επισκέπτες του απρόσκοπτη θέα στο Ιόνιο,το καταπράσινο τοπίο και τα γύρω χωριά. Καθεμία από τις βίλλες προσφέρει ιδιωτικότητα και ενδείκνυται για στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας μακριά από την πολυκοσμία και τα αδιάκριτα βλέμματα.
Όσον αφορά την αρχιτεκτονική του συγκροτήματος συνδυάζεται η απλότητα με την πολυτέλεια που απαιτείται από μια σύγχρονη τουριστική μονάδα. Στόχος μας είναι να απολαμβάνει ο επισκέπτης όλες τις ανέσεις και τις παροχές ενός σύγχρονου ξενοδοχείου, παράλληλα με τις λιτές γραμμές και τη μίνιμαλ σύγχρονη αισθητική αναδεικνύοντας το φυσικό τοπίο των Επτανήσων.
Όλες οι βίλες και οι σουίτες διαθέτουν ιδιωτική πισίνα και υπαίθριο χώρο. Στη συνθετική επίλυση έπαιξε καθοριστικό ρόλο η θέση του συγκροτήματος, που βρίσκεται σε ύψωμα λίγα χιλιόμετρα από την πόλη της Λευκάδας με ανεμπόδιστη θέα περιμετρικά. Έτσι, από όλους τους χώρους υπάρχουν οπτικές φυγές προς όλες τις κατευθύνσεις, και σε συνδυασμό με την άμεση επαφή με τη φύση που προσφέρεται δημιουργείται στους επισκέπτες κατά την παραμονή τους ένα αίσθημα ελευθερίας και αποφόρτισης από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.
Ο εσωτερικός σχεδιασμός περιλαμβάνει ως επί το πλείστων πολυτελέστατες κατασκευές, με πέτρα και ξύλο . Έχουν χρησιμοποιηθεί φυσικά υλικά ενώ στα χρώματα κυριαρχούν οι γήινες αποχρώσεις και το πράσινο της φύσης και των νερών του Ιονίου.

https://ethosmediasa.sharepoint.com/:f:/s/Guests_Share/EsVGo-7AvwBDrMKfeGm1_RoBtql9uB66r2iKV-3GbS1Zrg?e=llKs6i