Nema Design Hotel & Spa, μέλος της HotelBrain International

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Design Resort
Κλάδος δραστηριότητας: Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις
Ιστοσελίδα: https://nemacrete.com/
Το NEMA Design Hotel & Spa μέλος της HotelBrain International διεκδικεί διάκριση για το σύνολο των εγκαταστάσεων και παρεχόμενων υπηρεσιών του στην κατηγορία Βest Greek Design Resort.
Το NEMA, ένα σύγχρονο Adults Only ξενοδοχείο 5 αστέρων, βρίσκεται στην περιοχή Ανάληψη Χερσονήσου, 20 λεπτά από το Ηράκλειο. Διαθέτει συνολικά 83 Δωμάτια & Σουίτες, 36 εκ των οποίων με ιδιωτική πισίνα, δύο εστιατόρια και ένα Wine & Sushi Bar, Wellness Spa, γυμναστήριο καθώς και συνεδριακό κέντρο.
Λαμβάνοντας υπόψη την αισθητική και λειτουργικότητα της υποδομής του, την ποιότητα και την πρωτοτυπία των υπηρεσιών , την καινοτομία και τη διαφοροποίηση της εμπειρίας διαμονής, την συμβολή του στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής καθώς και της ενσωμάτωσης του στο φυσικό περιβάλλον, το NEMA Design Hotel & Spa θέτει την υποψηφιότητα του υπόψιν της κριτικής επιτροπής.
Όπως υποδηλώνει το εμπνευσμένο από την αρχαία ελληνική μυθολογία και τον μίτο της Αριάδνης όνομά του (νήμα), μία αόρατη κλωστή ενώνει τους επισκέπτες με αυτό, με τους ανθρώπους του, το παρελθόν, το παρόν αλλά και το μέλλον. Αυτό το αόρατο νήμα, μια αόρατη γραμμή, αποτυπώνεται στην καθαρή και μοναδική αρχιτεκτονική των χώρων, χαρακτηριζόμενοι από έντονη γραμμικότητα και αυστηρή γεωμετρία
Το πολυτελές παραθαλάσσιο adults-only ξενοδοχείο στη δημοφιλή πόλη Ανάληψη Χερσονήσου, διακρίνεται για τη μοναδική εσωτερική του διακόσμηση με φυσικά υλικά και καταφέρνει να συνδυάσει την ηρεμία, την υψηλή αισθητική και τις ανέσεις των 5 αστέρων.
Τη νέα αρχιτεκτονική προσέγγιση χαρακτηρίζουν οι λιτοί όγκοι με minimal αισθητική. Η συνεργασία της Officetwentyfivearchitects, με επικεφαλής αρχιτέκτονα τον κ. Μανώλη Βουράκη, τον διακοσμητή εσωτερικών χώρων κ. Γιώργο Χρυσοχόου και της κατασκευαστικής εταιρείας Κτίριο Α.Ε. τωv Ιδιοκτητών του Ξενοδοχείου και Πολιτικών Μηχανικών Αλέξανδρου Καπετανάκη και Δήμητρας Κουρέλη, σκοπό είχε την αναδιαμόρφωση των κοινόχρηστων χώρων, την σύγχρονη και εύρυθμη λειτουργία της μονάδας, το εσωτερικό lifting της κεντρικής μονάδας υποδοχής και των bungalows, την διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου καθώς και την ανέγερση ενός επιπλέον κτιρίου.
Το έργο διαφοροποιήθηκε πλήρως από το παρελθόν του με το σχεδιασμό μονολιθικών όγκων προστατεύοντας την ιδιωτικότητα των φιλοξενούμενων ενώ εσωτερικά χρησιμοποιήθηκαν κεραμικά δάπεδα και εκτυπώσεις εικόνων κλασσικής τέχνης σε ασπρόμαυρες επιλογές.
Το NEMA Design Hotel & Spa , υποστηρίζοντας το adults only concept δημιούργησε μια μαγική ατμόσφαιρα με καταπράσινους κήπους και χαμηλό νυχτερινό φωτισμό που καθρεφτίζεται στις σουίτες με ιδιωτική πισίνα του ισογείου, ενώ στον πρώτο όροφο έχουν δημιουργηθεί δωμάτια με μεγάλες βεράντες , ιδιωτικότητα και τζάκι εξωτερικού χώρου για μοναδικές ρομαντικές στιγμές.
Τοποθετώντας στο επίκεντρο τον άνθρωπο, οι προσωποποιημένες υπηρεσίες του NEMA στοχεύουν στο να ξεπεράσουν τις προσδοκίες ακόμη και των πιο απαιτητικών επισκεπτών, προσδίδοντας έτσι μία θεϊκή αίσθηση στην συνολική εμπειρία διαμονής. Αυτή είναι άλλωστε και η υπόσχεση του ξενοδοχείου προς τους επισκέπτες του - να ανακαλύψουν τη θεϊκή τους πλευρά -The Divine You.

https://ethosmediasa.sharepoint.com/:f:/s/Guests_Share/EuG2q0B8D8VPh4GIsabVYPYBNrD4cqYOmUlFoUwCzeCwiQ?e=YwXetv