hersonissos group hotels

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Hotel In HR
Κλάδος δραστηριότητας: hotels and resorts
Ιστοσελίδα: https://www.hersotels.gr/el/
Με υπερηφάνεια και ενθουσιασμό, υποβάλλουμε την υποψηφιότητα μας για το βραβείο HR. Είμαστε η εταιρεία που δε σταματά να εμπνέει και να καθοδηγεί, δημιουργώντας ένα περιβάλλον εργασίας όπου η χαρά, η ευχαρίστηση και η αποτελεσματικότητα είναι το θεμέλιο μας.
Στην εταιρική μας φιλοσοφία, η φροντίδα για τους εργαζομένους μας είναι η απόλυτη προτεραιότητα. Και για να το αποδείξουμε, παρουσιάζουμε παρακατω μια λιστα από κινήτρα και παροχές που μας καθιστούν πρωτοπόρους στον τομέα μας.
Αντιλαμβανόμαστε ότι οι εργαζόμενοί μας είναι η πολύτιμη μας περιουσία, οι πυλώνες πάνω στους οποίους στηρίζεται η επιτυχία μας. Μέσα από μια συνεχή πορεία βελτίωσης, καλλιεργούμε τις ικανότητές τους και τις φροντίζουμε με τρόπο που δημιουργεί μια οικογενειακή και εργασιακά ασφαλή ατμόσφαιρα .

Η εκπαίδευση των εργαζομένων είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την ανάπτυξη και την αύξηση της παραγωγικότητας στην εταιρεια μας. Βοηθά στην αύξηση της ικανότητας και της αυτοπεποίθησης των εργαζομένων, και τους δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξουν νέες δεξιότητες και γνώσεις που θα τους βοηθήσουν στην εκτέλεση των καθηκόντων τους.