Grand Hotel Palace

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Business City Hotel
Κλάδος δραστηριότητας: Ξενοδοχειακές Τουριστικές Επιχειρήσεις
Ιστοσελίδα: https://www.grandhotelpalace.gr
To βραβευμένο Grand Hotel Palace είναι ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Θεσσαλονίκη, βρίσκεται σε κομβικό σημείο στην είσοδο της πόλης της Θεσσαλονίκης και διαθέτει συνολικά 243 δωμάτια και σουίτες κατανεμημένα στους έξι ορόφους του νεοκλασικού κτιρίου μοναδικής αρχιτεκτονικής. Το Grand Hotel Palace αποτελεί το μεγαλύτερο συνεδριακό ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη με 13 πολυτελείς, άνετες και λειτουργικές αίθουσες.
Τα ανακαινισμένα δωμάτια προσεγμένα στην κάθε τους λεπτομέρεια είναι ιδανικά για την πιο άνετη επαγγελματική διαμονή. Παρέχουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής με υψηλή αισθητική και πολυτελείς παροχές φιλοξενίας. Το ξενοδοχείο διαθέτει υπόγειο και εξωτερικό parking, free high-speed Wi-Fi σε όλους τους χώρους του καθώς και δωρεάν Shuttle Service.
Το Grand Hotel Palace προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις στον επαγγελματία ταξιδιώτη δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στις νέες τεχνολογίες. To ξενοδοχείο ενίσχυσε τις διαδικασίες λειτουργίας του με αναβαθμισμένη τεχνολογία, εμπλουτίζοντας την φιλοξενία με καινοτόμες εφαρμογές. Το 2022 κέρδισε βραβείο ως ‘Best Greek Business Hotel’ στα Greek Hospitality Awards.
Τα ανακαινισμένα δωμάτια διαθέτουν την πρωτοποριακή εφαρμογή Mobile access, smart Android TV, με δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης του κινητού και προβολή του επιθυμητού περιεχομένου στην τηλεόραση . Με 35 τηλεοπτικά και 140 διαδικτυακά κανάλια, οι πελάτες απολαμβάνουν μια μοναδική εμπειρία προβολής με γρηγορότερη και πιο διαδραστική τηλεόραση, με πλήθος ειδικών εφαρμογών, gaming και hospitality. Εντυπωσιακή εφαρμογή επίσης αποτελεί η mirror TV στο μπάνιο των αναβαθμισμένων δωμάτιων.
Μερικές ακόμα από τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου είναι το:
• Web Check
• Εικονική περιήγηση 360°
• Ενημερωτική οθόνη με πληροφορίες στην Υποδοχή
• Ηλεκτρονική́ ένδειξη “Do not disturb” και “Please make my room στα δωμάτια
• Μενού / Κατάλογοι Εστιατορίων/ Bar / Room Service με χρήση QR code
• Ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης φωτισμού (KNX) στους συνεδριακούς χώρους (χρονοδιακόπτες/ dimmer)
Το Grand Hotel Palace παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στον τομέα του συνεδριακού τουρισμού και έχει βραβευτεί 6 συνεχόμενες χρονιές στα Greek Hospitality Awards ως ‘Best Greek MICE City Hotel’.
Το συνεδριακό του ξενοδοχείου ανακαινίστηκε πλήρως και αποτελείται από 13 ολοκαίνουργιες πολυμορφικές αίθουσες που διαθέτουν φυσικό φωτισμό, προηγμένη τεχνολογία και είναι ιδανικές για κάθε περίσταση, από διεθνή συνέδρια και επαγγελματικές συναντήσεις έως κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτυ. Η συνολική έκταση του συνεδριακού χώρου είναι 2500 τ.μ.
Το Seros Restaurant διαθέτει ένα υπέροχο μείγμα μεσογειακής και διεθνούς γαστρονομίας με σύγχρονες επιρροές, δίνοντας έμφαση στις ποιοτικές πρώτες ύλες και το προσεγμένο service.
Στον προαύλιο χώρο, o ολοκαίνουργιος ειδικά διαμορφωμένος κήπος The Garden, είναι έτοιμος να υποδεχτεί τους πελάτες του ξενοδοχείου για να απολαύσουν τον καφέ, το ποτό ή το φαγητό καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας μέχρι αργά το βράδυ, σε ένα όμορφο εξωτερικό περιβάλλον, ο οποίος προτείνεται και για επαγγελματικές συναντήσεις και εκδηλώσεις.
Το Health Club που αποτελείται από γυμναστήριο, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα και σάουνα, προσφέρει μια ιδανική απόδραση από τις απαιτήσεις και δραστηριότητες της ημέρας.
Στόχος των ανθρώπων του Grand Hotel Palace είναι να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής στον επαγγελματία φιλοξενούμενο σε ένα πολυτελές και άνετο περιβάλλον.