Grand Hotel Palace

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek MICE City Hotel
Κλάδος δραστηριότητας: Ξενοδοχειακές Τουριστικές Επιχειρήσεις
Ιστοσελίδα: https://www.grandhotelpalace.gr
Το βραβευμένο Grand Hotel Palace αποτελεί το μεγαλύτερο συνεδριακό ξενοδοχείο 5* στην Θεσσαλονίκη από άποψη χωρητικότητας και δωματίων, διαθέτει 243 δωμάτια και σουίτες και 13 ανακαινισμένες συνεδριακές αίθουσες. Είναι μέλος της HAPCO (Hellenic Association of Professional Congress Organizers) και του TCB (Thessaloniki Convention Bureau). Το Grand Hotel Palace παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στον τομέα του συνεδριακού τουρισμού και έχει βραβευτεί 6 συνεχόμενες χρονιές στα Greek Hospitality Awards ως ‘Best Greek MICE City Hotel’.
Το συνεδριακό του ξενοδοχείου ανακαινίστηκε πλήρως και αποτελείται από 13 ολοκαίνουργιες πολυμορφικές αίθουσες που διαθέτουν φυσικό φωτισμό, προηγμένη τεχνολογία και είναι ιδανικές για κάθε περίσταση, από διεθνή συνέδρια και συναντήσεις έως κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτυ. Η συνολική έκταση του συνεδριακού χώρου είναι 2500 τ.μ.
Η λαμπερή και ευρύχωρη αίθουσα ‘’Grace’’ μπορεί να φιλοξενήσει έως 1000 άτομα, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τις ρυθμιζόμενες δυνατότητες φωτισμού KNX που επιτρέπουν ένα ευρύ φάσμα επιλογής χρωμάτων. Η αίθουσα συνεδρίων ‘’Garden Hall’’ προσφέρει άπλετο φυσικό φως ημέρας, άμεση πρόσβαση στον υπέροχο κήπο και αποτελεί έναν ιδανικό συνδυασμό για επαγγελματικές εκδηλώσεις ή δεξιώσεις κοκτέιλ, ενώ το ανακαινισμένο ‘Grand Ballroom’ συνδυάζει την κλασική αισθητική με μια σύγχρονη οπτική.
Ο τεχνικός εξοπλισμός του Grand Hotel Palace διαθέτει κλειστό κύκλωμα διασύνδεσης εικόνας και ήχου (CCTV) μεταξύ των 3 μεγαλύτερων συνεδριακών αιθουσών των δωματίων & σουιτών, βιντεοπροβολείς υψηλής φωτεινότητας (5500 Lumen) και ανάλυσης, κεντρικές οθόνες προβολής οροφής διαστάσεων 4μ x 3μ., oθόνες προβολής οροφής 3μ x 2μ, ηχητική εγκατάσταση με ηχεια Electro Voice 200W κ.α
Τον άρτιο εξοπλισμό συμπληρώνει η συνεχής τεχνική υποστήριξη από το εξειδικευμένο τμήμα audio visual του ξενοδοχείου.
Το 2022 ήταν μια χρονιά που φιλοξενήθηκαν σημαντικές διοργανώσεις και συνέδρια, ενδεικτικά:
ΑΟ Trauma Advanced & ORP Courses
Τον Μάϊο 2022 και τον Νοέμβριο 2022 πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο μας τέσσερα εκπαιδευτικά σεμινάρια του Διεθνούς Ιδρύματος AO Trauma που εξειδικεύεται στην υψηλού επιπέδου εκπαίδευση χειρουργών ορθοπεδικών και νοσηλευτών χειρουργείου στη χειρουργική αντιμετώπιση των καταγμάτων. Η εκπαιδευτική διαδικασία περιλάμβανε πρακτική άσκηση σε τεχνητά άκρα με προσημείωση χειρουργείου.
INTERREG MED
TUNE UP Final Project and Steering Committee meeting
Τον Ιούνιο 2022 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο μας το Τελικό Συνέδριο του έργου INTERREG MEDITERRANEAN “TUNE UP”. Το “Tune Up” είναι ένα έργο πολλαπλών στόχων, που αντιμετωπίζει την ανάγκη μιας στρατηγικής και συνεργατικής προσέγγισης στη διαχείριση των Θαλάσσιων Προστατευόμενων Περιοχών (MPAs-Marine Protected Areas) και την προστασία της βιοποικιλότητας, με δοκιμές και αξιοποίηση ενός εργαλείου διακυβέρνησης με πολλούς φορείς που βασίζεται στην εμπειρία των Συμβάσεων Ποταμών / Υγροτόπων που δοκιμάστηκαν από το έργο INTERREG MED «WETNET». Το εταιρικό σχήμα του έργου περιλαμβάνει 12 φορείς που διαχειρίζονται MPAs, από τις χώρες Ελλάδα, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Σλοβενία, Μαυροβούνιο και Αλβανία.
European Social Marketing Conference
Τον Ιούνιο 2022 διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία το 5ο European Social Marketing Conference με θέμα «People, Planet Systems & Solutions» με τη στήριξη της European Social Marketing Association και της International Social Marketing Association. Σε αυτή συμμετείχαν ακαδημαϊκοί από τον χώρο του Marketing καθώς και στελέχη επιχειρήσεων.