INcrementUM, Hotel Online Sales Management

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Hotel Sales Representative Company
Κλάδος δραστηριότητας: Hotel Online Sales Management
Ιστοσελίδα: https://www.incrementum.gr/
Η INcrementUM αναλαμβάνει τη χάραξη, υλοποίηση, παρακολούθηση και ανάπτυξη της στρατηγικής των online πωλήσεων για τα ξενοδοχεία-συνεργάτες της.
Στόχος της INcrementUM είναι η μεγιστοποίηση του τζίρου και της κερδοφορίας των συνεργατών της. Η εταιρία αναλαμβάνει οτιδήποτε αφορά στο Revenue Management & Yielding καθώς και σε όλες τις εργασίες που αποσκοπούν στην αύξηση των Online πωλήσεων του ξενοδοχείου.
Παράλληλα, η καινοτόμα υπηρεσία του Project Management της INcrementUM απαλλάσσει τον ξενοδόχο από όλα τα tasks που μπορεί να αφορούν εργασίες αλληλένδετες με το κομμάτι των Online Sales όπως: η κατασκευή νέου website, Google Ads, διαχείριση Social Media, PMS Software, φωτογράφιση ξενοδοχείου κτλ. Στις περιπτώσεις αυτές, μέσω του μεγάλου δικτύου της, η INcrementUM αναλαμβάνει να βρει τον κατάλληλο συνεργάτη για το ξενοδοχείο και να βοηθήσει στην υλοποίηση του project σε σωστούς χρόνους και με το σωστό τελικό αποτέλεσμα.
Μέσα σε 4 μόλις χρόνια, η INcrementUM μετρά 57 συνεργασίες με ξενοδοχεία σε 20 προορισμούς σε Ελλάδα και Κύπρο, έχοντας στο ανθρώπινο δυναμικό της 6 Account Managers. Στόχος, η περαιτέρω ανάπτυξη τόσο των συνεργασιών όσο και των θέσεων εργασίας.
Οι συνεργασίες της INcrementUΜ δεν περιορίζονται μόνο σε γνωστούς & δημοφιλείς προορισμούς όπως η Μύκονος, η Ρόδος, η Κρήτη κτλ. Η εταιρία στηρίζει έμπρακτα την ανάπτυξη πωλήσεων σε ανερχόμενους προορισμούς όπως η Λήμνος και η Σάμος καθώς και στην Ηπειρωτική Ελλάδα, σε προορισμούς όπως ο Παλαιός Παντελεήμονα Πιερίας.
Οι νέες τεχνολογίες είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τη δουλειά των online sales και για αυτό το λόγο η INcrementUM παραμένει πάντα στο κέντρο των εξελίξεων, με συνεχή ενημέρωση των τάσεων χρησιμοποιώντας νέα εργαλεία και συστήματα που μπορούν να φανούν χρήσιμα στην ίδια και το ξενοδοχείο.
U.S.P. της INcrementUM θεωρούμε την προσωποκεντρική προσέγγιση και επικοινωνία των Account Managers με τον ξενοδόχο, θέτοντας σταθερές βάσεις με άμεση, φιλική και ταυτόχρονα επαγγελματική προσέγγιση. Αισθανόμαστε το κάθε ξενοδοχείο σαν δικό μας. Μέσα από τα καθημερινά team meetings όλη η ομάδα της INcrementUΜ παραμένει ενήμερη για την πορεία όλων των ξενοδοχείων, συνεισφέροντας με εμπειρία, γνώση και ιδέες.
Αποτέλεσμα αυτών, είναι το ποσοστό διατήρησης του πελατολογίου μας να βρίσκεται πάνω από 95%.
Στόχος ήταν και παραμένει η εξατομικευμένη προσέγγιση στις ανάγκες του ξενοδοχείου, η σωστή τοποθέτηση του προϊόντος σε σχέση με τον ανταγωνισμό, η προώθηση των πωλήσεων στην συνεχώς μεταβαλλόμενη τουριστική αγορά και η σταδιακή μείωση εξάρτησης πολλών ξενοδοχείων από τους Tour Operators.
Το όραμα των ιδρυτών της INcrementUM είναι εξέλιξη και η αναβάθμιση της παρουσίας των ξενοδοχείων με κύριο γνώμονα την αύξηση των πωλήσεων. Η ενεργή συμμετοχή της εταιρίας σε δράσεις όπως δωρεάν σεμινάρια, εκπαιδεύσεις προσωπικού, ομιλίες και παρουσιάσεις σε μεγάλες κλαδικές εκθέσεις αποδεικνύουν έμπρακτα την στήριξη της εταιρείας στον Έλληνα ξενοδόχο, προσφέροντας απλόχερα γνώση και κατάρτιση.
Πρόσφατα στατιστικά δεδομένα Hotel Sales 2022 vs 2021:
•αύξηση online κρατήσεων: 58%
•αύξηση online διανυκτερεύσεων: 49%
•αύξηση online τζίρου: 73%
Tα αποτελέσματα προκύπτουν από την τεχνογνωσία, την πολυετή εμπειρία στις πωλήσεις, αλλά και από την αγάπη μας για το αντικείμενο, εξού και το motto της εταιρείας είναι #welovewhatwedo, όπως αποτυπώνεται και στα Social Media της εταιρίας.