Acrotel Hotels & Resorts

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Hotel Brand
Κλάδος δραστηριότητας: Ξενοδοχείο
Ιστοσελίδα: https://www.acrotel.gr
Στην καρδιά της Σιθωνίας Χαλκιδικής, η εταιρεία προσφέρει μια πλούσια γκάμα εμπειριών διαμονής, από παραθαλάσσιες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις έως ξενοδοχεία πόλης.
Το DNA της ACROTEL αγκαλιάζει την ομορφιά του φυσικού τοπίου με τις σύγχρονες ανέσεις. Εκλεπτυσμένες αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες, εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας, και προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια αναδεικνύουν την αληθινή έννοια της ελληνικής φιλοξενίας.
Η ACROTEL έχει δημιουργήσει εστιατόρια που αφηγούνται πολύ ενδιαφέροντες ιστορίες και εντυπωσιάζουν με τις γευστικές τους προτάσεις. Το Εστιατόριο “Dionysos” μας ταξιδεύει με το μενού και τη διακόσμηση του στην αρχαία Ελληνική εποχή, το βραβευμένο “Hierion” αναδεικνύει την βυζαντινή κουζίνα μέσα σε ένα επιβλητικής ομορφιάς χώρο με δύο τράπεζες των 12 ατόμων, ενώ το 1936 Cook & Eat Corner και το εστιατόριο “Lemoni” προσφέρουν μοναδικές γευστικές στιγμές από την παραδοσιακή και τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα.
Εκτός από τον τομέα των ξενοδοχειακών υπηρεσιών, ο Όμιλος ACROTEL Hotels & Resorts διακρίνεται και στην οργάνωση γάμων και συνεδρίων, προσφέροντας πλήρη πακέτα δεξιώσεων και εκδηλώσεων.
Το δυναμικό
Η ACROTEL συμβάλλει στην τοπική ανάπτυξη και εξελίσσεται διαρκώς, προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες της στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της τουριστικής βιομηχανίας αλλά και του περιβάλλοντος της Σιθωνίας.
Ο όμιλος μας απασχολεί σήμερα σχεδόν 250 εργαζόμενους, οι οποίοι συνεισφέρουν καθοριστικά στην ολοκληρωμένη εμπειρία φιλοξενίας, που προσφέρουμε. Το προσωπικό μας αποτελεί την κινητήρια δύναμη πίσω από τη συνεχή μας ανάπτυξη και τον δυναμισμό μας στην τουριστική βιομηχανία.
Προσπαθώντας διαρκώς να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις και τις νέες απαιτήσεις του τουριστικού τομέα, δίνουμε μεγάλη σημασία στην κατάρτιση και την εκπαίδευση του προσωπικού μας, ώστε να εξασφαλίζουμε την κορυφαία εξυπηρέτηση των επισκεπτών μας.
Με σταθερή πορεία ανάπτυξης, η εταιρεία μας επενδύει σε ανακαινίσεις, ενισχύοντας τις εγκαταστάσεις της, προκειμένου να προσφέρει πάντα το καλύτερο και στους πελάτες αλλά και στο προσωπικό της.


Οι Αξίες μας
Πιστεύουμε ότι ο χρόνος που περνάμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα είναι ανεκτίμητος. Γι' αυτό, στο Acrotel Hotels & Resorts, προσπαθούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, για να ικανοποιούμε πελάτες από κάθε ηλικιακή ομάδα. Οι εξαιρετικά οργανωμένες εγκαταστάσεις μας, σε συνδυασμό με τη μαγευτική ομορφιά της Σιθωνίας, αποτελούν τη συνταγή για αξέχαστες διακοπές.
Οι Στόχοι μας
Ο κεντρικός μας στόχος ήταν και παραμένει να χαρίζουμε στους επισκέπτες μας μια ταξιδιωτική εμπειρία με τις γεύσεις και τα αρώματα της Ελλάδας.
Βασική μας επιδίωξη είναι κάθε ταξιδιώτης που επισκέπτεται τα καταλύματα μας να γίνεται τακτικός πελάτης και να δημιουργεί αναμνήσεις που τον συνοδεύουν μια ζωή. Αυτό αποτελεί την ουσία της επιτυχίας και της διαρκούς ανάπτυξής μας.