Blue Shades of Greece

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Destination Experience Tours
Κλάδος δραστηριότητας: Ε.ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ – Γ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Ο.Ε. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
Η Blue Shades of Greece, εδώ και 5 χρόνια, προσφέρει στους επισκέπτες μια συναρπαστική εμπειρία στη Σαντορίνη, όπου μέσα από κάθε ξενάγηση έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τις πιο όμορφες πτυχές της τοπικής ζωής. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε ιδιωτικές και ημι-ιδιωτικές περιηγήσεις στο νησί, οι οποίες συνδυάζονται με επισκέψεις σε οινοποιεία. Για τους λάτρεις του κρασιού, το "Through the Grapevine" tour αποτελεί μια απόλαυση, καθώς περιλαμβάνει επισκέψεις σε γνωστά οινοποιεία όπου μπορούν να απολαύσουν τα εκλεκτά κρασιά της Σαντορίνης και να μάθουν την ιστορία πίσω από την παραγωγή τους. Μια άλλη αγαπημένη επιλογή είναι το "Tailor Made Santorini Island Tour," με εξατομικευμένες ξεναγήσεις βασισμένες στις προτιμήσεις των επισκεπτών.
Το semi-private tour ξεκινά από τον εξαιρετικά ατμοσφαιρικό ορεινό Πύργο, που βρίσκεται νοτιοανατολικά του Ημεροβίγλι. Εδώ, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν ένα από τα παλαιότερα Ενετικά κάστρα του νησιού, το οποίο χρονολογείται ανά τον 15ο αιώνα. Η συναρπαστική αυτή εμπειρία συνεχίζεται στα χωριά Μεγαλοχώρι και Ακρωτήρι, τον πρώτο αρχαιολογικό χώρο και τον πρώτο οικισμό του νησιού, που χρονολογείται από την ύστερη νεολιθική εποχή.
Στη συνέχεια, η περιπέτεια συνεχίζεται στις εκπληκτικές παραλίες της Σαντορίνης, όπου η εκθαμβωτική φύση του νησιού αποκαλύπτεται μπροστά στα μάτια των επισκεπτών. Η φωτιά συναντά το νερό στην Κόκκινη Παραλία, γνωστή για το ηφαιστειογενές πέτρωμά της, ενώ στη Βλυχάδα, ο επισκέπτης περιμένει στιγμές απόλυτης γαλήνης. Εκεί, τα βράχια που έχουν σμιλευτεί από τη θάλασσα συνυπάρχουν αρμονικά με τη λευκή, απαλή άμμο, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία.
Ο στόχος αυτών των ξεναγήσεων είναι να δώσουν στους επισκέπτες τη δυνατότητα να αισθανθούν τη μοναδική ενέργεια της Σαντορίνης, ανακαλύπτοντας όλες τις πτυχές της, τόσο μέσα από τις γαστρονομικές παραδόσεις όσο και μέσα από την άγρια φυσική της ομορφιά. Κατά τη διάρκεια της εμπειρίας "Through the Grapevine," οι συμμετέχοντες έχουν επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν παραδοσιακές ελληνικές συνταγές σε συνδυασμό με τα καλύτερα κρασιά του νησιού, δημιουργώντας ένα μαγευτικό μείγμα από Μεσογειακά αρώματα και συναισθήματα. Με τους παγκοσμίου φήμης αμπελώνες ως φόντο και την συνοδεία ενός εξαιρετικού Ασύρτικου ή ενός αρωματικού Μαυροτράγανου, η εμπειρία γίνεται πραγματικότητα.
Το πρόγραμμα ξεναγήσεων ολοκληρώνεται με μια στάση στην Οία, την πιο ρομαντική περιοχή του νησιού, γνωστή για το εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα της. Τα χρώματα και η ατμόσφαιρα του νησιού καθώς ο ήλιος δύει αποτελούν το ιδανικό κλείσιμο μιας υπέροχης ημέρας.