Κώστας Καπερώνης

Κώστας Καπερώνης

Εμπνευστής και Ειδικός Σύμβουλος Coffee Business Awards

Το 1992 αποφοίτησα με υποτροφία από την σχολή δημοσιογραφίας του ANT1 και εργάστηκα ως αστυνομικός ρεπόρτερ στην τηλεόραση για μικρό χρονικό διάστημα. Το 1995 ξεκίνησα αρθρογραφία στο περιοδικό Playboy και στην συνέχεια στα περιοδικά: 01, CAR&DRIVER, MAXIM, CHAMPION, MALE, MAX, FIRST, DIVA, DECORATION και στις εφημερίδες Αθλητική Ηχώ and SPORTSDAY.

Το 1998 ανέλαβα την Διεύθυνση σύνταξης των περιοδικών OUT OF LIMITS και EXODOS. Την ίδια χρονιά έγινα μέλος της Hellenic Public Relations Association.

Το 2009 ξεκίνησα την επαφή μου με τα ερτζιανά ως ραδιοφωνικός παραγωγός στην εκπομπή με προτάσεις για εστίαση “Let’s Go”, στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport FM 94.6.

Το 2013 ίδρυσα την εκδοτική εταιρία GL-PUBLICATIONS και τα περιοδικά Η Βίβλος των Ελλήνων Chef, ATHENS TASTE, Γλυκοί Πειρασμοί, COFFEE&BRUNCH,COCKTAILS MAGAZINE, COFFEEDENTIAL και GREEK COCKTAILSBIBLE και είχα την επιμέλεια στα portal: www.coffemag.gr/, www.cocktailsmag.gr, www.athenstaste.gr , www.glikoipeirasmoi.gr.

Το 2015, έγραψα το βιβλίο CULTURE OF TIKICOCKTAILS, το 2017 το βιβλίο CULTURE OF SCOTCH WHISKY, το βιβλίο CAFFE BUSINESS, το 2018 το βιβλίο 50 SUMMER COCKTAIL RECIPES, ενώ ακολούθησε το THE COFFEE COCKTAILS RECIPES BOOK που έγιναν όλα bestseller (διάθεση αποκλειστικά μέσω των καταστημάτων Public).

Το 2019 ήμουν ο εμπνευστής και συν-διοργανωτής των βραβείων Coffee Business Awards για τον καφέ και την καφεστίαση για πρώτη φορά στην Ελλάδα, που έγιναν θεσμός.

Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    Εμπνευστής και Ειδικός Σύμβουλος Coffee Business Awards
Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    Εμπνευστής και Ειδικός Σύμβουλος Coffee Business Awards