Ποιοι Είμαστε

Ποιοι Είμαστε

Η ethosEVENTS, μέλος του ethosGROUP, (ethosEVENTS – ethosMEDIA – ethosBUSINESS) έχει ως βασικό αντικείμενο τη διοργάνωση επιχειρηματικών συνεδρίων, και βραβείων, αλλά και άλλων καινοτόμων εκδηλώσεων.

Η ethosEVENTS ξεκίνησε την πετυχημένη της πορεία στο χώρο της διοργάνωση εκδηλώσεων, με σκοπό να προσφέρει μία ακόμα επιχειρηματική επιλογή στα πεδία δραστηριότητας της ethosMEDIA, και των έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων της.

Ακολουθώντας διαχρονικά τις ανάγκες τις αγοράς, η ethosEVENTS διευρύνει συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων της. Πλέον, διοργανώνει περισσότερα από 20 συνέδρια & επιχειρηματικά βραβεία το έτος, σε κλάδους όπως αυτοί της οικονομίας, της ασφάλισης, της πολιτικής για την υγεία και του φαρμάκου, των εξαγωγών, της τεχνολογίας, της ξενοδοχίας, του καφέ και της καφεστίασης κ.ά. Εκτός από τη διοργάνωση εκδηλώσεων για τα έντυπα και ψηφιακά μέσα της ethosMEDIA, η ethosEVENTS προσφέρει τη πολύτιμη τεχνογνωσία και τις υπηρεσίες της για τη διοργάνωση συνεδρίων του δικτύου συνεργατών της.

Οι εκδηλώσεις της ethosEVENTS απευθύνονται σε υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων της Ελλάδας και του εξωτερικού, προσφέροντάς τους πολλαπλές ευκαιρίες για επαγγελματική δικτύωση, πληροφόρηση και τεχνογνωσία υψηλού επιπέδου, συστατικά απαραίτητα για την επιχειρηματική ανάπτυξη και την επαγγελματική τους εξέλιξη. To έμπειρο και κατάλληλα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, διασφαλίζει την άριστη διοργάνωση της κάθε εκδήλωσης. Σεβασμός, καινοτομία, περιεχόμενο, ευκαιρίες δικτύωσης, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά στοιχεία που κάνουν τις εκδηλώσεις της ethosEVENTS να  ξεχωρίζουν στην αγορά.