Κίμων – Ρεϊνίερ Ευσταθόπουλος

Κίμων Ρεϊνίερ Ευσταθόπουλος

Διευθύνων Σύμβουλος, ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική 

Ο κ. Κίμων – Ρεϊνίερ Ευσταθόπουλος ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία το 2006 στη ΔΥΝΑΜΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ. παράλληλα με τις σπουδές στο τμήμα οικονομικής επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς.  

Απασχολούμενος σε ζωτικά τμήματα της εταιρίας κερδίζει γρήγορα σφαιρικές γνώσεις αλλά το ανήσυχο πνεύμα του δεν τον αφήνει να περιοριστεί σε αυτές. Το 2010 ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό του πάνω στη Διαχείριση Ασφαλιστικών Οργανισμών του τμήματος Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών. 

Έχοντας αποκτήσει σημαντική εμπειρία, συμμετέχει στην ομάδα εναρμόνισης της εταιρίας με το Solvency, διευρύνοντας το πεδίο δραστηριοτήτων του.   

Το 2017 αναλαμβάνει καθήκοντα Επιχειρησιακού και Τεχνικού Διευθυντή, ενώ από το Νοέμβριο του 2018 αποτελεί και εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της ΔΥΝΑΜΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ. 

Η εκπαιδευτική του φαρέτρα αριθμεί πληθώρα τίτλων, κυρίως σε τομείς του ασφαλιστικού κλάδου αλλά και στον τομέα των επενδύσεων, τα οποία σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό, τη μεθοδικότητα και την επιμονή του, τον οδήγησαν τον Μάρτιο του 2023 στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας, έχοντας περάσει και από τις θέσεις του Εντεταλμένου αλλά και του Αντιπροέδρου. 

Σήμερα ο κ. Κίμων – Ρεϊνίερ Ευσταθόπουλος μετέχει επίσης ως μέλος στην Διαχειριστική Επιτροπή του Επικουρικού Κεφαλαίου από τον 06/2020, είναι μέλος του Δ.Σ. του Ε.Ι.Α.Σ. από τον 04/2022 και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος από  τον 03/2023. 

Τέλος είναι Αντιπρόεδρος του Ι.Ε.Σ.Π. – Τ.Ε.Α. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΔΥΝΑΜΙΣ Α.Ε.Γ.Α. ΚΑΙ ΓΕΝΚΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε από τον 05/2022. 

 

Τον ελεύθερο χρόνο του επιλέγει να τον περνάει κάνοντας ταξίδια με την σύζυγο και τις δυο αξιολάτρευτες κόρες του. 

Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    Διευθύνων Σύμβουλος, ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική 
Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    Διευθύνων Σύμβουλος, ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική