Κλήμης Δημαρχιάδης

Κλήμης Δημαρχιάδης

Πρόεδρος, Cluster ΠΑΝΟΡΜΟΣ

Ο Κλήμης Δημαρχιάδης είναι Πρόεδρος & Συνιδρυτής του Cluster “Πάνορμος”, ιδιοκτήτης της εταιρείας “Δημαρχιάδης & Συνεργάτες”  που δραστηριοποιείται στη Διαχείριση Ασφαλίσιμων Κινδύνων και στη Συμβουλευτική Ακινήτων. Είναι Επικεφαλής του Επιμελητηριακού Συνδυασμού “Ασφαλιστική Συνεργασία” και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Αθηνών. 

Είναι Προγραμματιστής και Αναλυτής Η/Υ, έχει σπουδές Ανθρωπιστικών Επιστημών, Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Financial Planner και Insurance Advisor από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Insurance & Financial Studies από το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών(ΕΙΑΣ) καθώς και Financial Adviser – SQF 4 / Insurance Intermediary – SQF 3   από την European Financial Certification Organisation(EFICERT). Είναι Certified Growth Marketer από την Growth Hacking Academy και Certified in Individual Risk Management Architecture από την IFAAcademy. Επίσης διαθέτει τις εξιδεικευμένες Πιστοποιήσεις: 

επιπέδου Γ- Παροχή Υπηρεσιών Μεσίτη Ασφαλίσεων & Αντασφαλίσεων, 

επιπέδου Δ – Πώληση Ασφαλιστικών Προϊόντων Συνδεδεμένων με Επενδύσεις από την Τράπεζα της Ελλάδος & Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης από το Υπουργείο Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας. 

Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    Πρόεδρος, Cluster ΠΑΝΟΡΜΟΣ
Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    Πρόεδρος, Cluster ΠΑΝΟΡΜΟΣ