Οικονομία

#dbf19
Expired
21 Μαρτίου 2019
Οι νέες τάσεις στο χώρο της ψηφιακής τραπεζικής και κυρίως η εμπειρία που προσφέρουν στους πελάτες τους, βρέθηκαν στο επίκεντρο του 6th Digital Banking Forum (#dbf19), το οποίο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.
#gcgs19
Expired
23 Σεπτεμβρίου 2019
Το 1st Greek Corporate Governance Summit διεξήχθη στις 23 Σεπτεμβρίου 2019, στο Ξενοδοχείο NJV Athens Plaza Hotel. Σκοπός του 1st Greek Corporate Governance Summit ήταν να αναδείξει την αξία της εταιρικής διακυβέρνησης στις Ελληνικές Επιχειρήσεις, μικρές ή μεγάλες, ιδιωτικές ή δημόσιες, εισηγμένες ή μη.
#npl19
Expired
14 Νοεμβρίου 2019
Η αγορά διαχείρισης των κόκκινων δανείων και ανοιγμάτων στην Ελλάδα έχει ήδη περάσει στην φάση της ωρίμανσής της. Η μεγαλύτερη πρόκληση της ελληνικής οικονομίας είναι πώς η διαχείριση των κόκκινων δανείων και ανοιγμάτων μπορεί να μετατραπεί σε εφαλτήριο οικονομικής ανάπτυξης και δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας.
#dbf20
Expired
Η καινοτομία στον τραπεζικό κλάδο θα είναι ένα από τα βασικά θέματα του 7th Digital Banking Forum, το οποίο φιλοδοξεί να αναδείξει ...
#gcgs20
Expired
17 Σεπτεμβρίου 2020
Tο 2nd Greek Corporate Governance Summit στοχεύει να αναδείξει την αξία της Εταιρικής Διακυβέρνησης στις επιχειρήσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.
12 Νοεμβρίου 2020
Το 3rd NPL Summit θα φιλοξενήσει τις απόψεις όλων των ελληνικών τραπεζών, των εξειδικευμένων εταιρειών που θα διαχειριστούν τα κόκκινα δάνεια, των διαμεσολαβητών, καθώς και των εκπροσώπων του πολιτικού συστήματος. Σκοπός του είναι να βοηθήσει στη διαμόρφωση μια υγιούς δευτερογενούς...