Άγγελος Παγώνης

Άγγελος Παγώνης

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, ΒΙΟΚΟΣΜΟΣ ΑΕΒΕ

 

Ο κλάδος της υγείας με κέρδισε από πολύ νεαρή ηλικία, ως στόχος επαγγελματικής καριέρας.

Το 1987 είμαι διευθυντής πωλήσεων Ελλάδος πολυεθνικής εταιρείας γαλλικών συμφερόντων δραστηριοποιούμενης στον χώρο των ραδιοϊσοτόπων – ραδιοφαρμάκων και λίγα χρόνια αργότερα αναλαμβάνω ταυτόχρονα και την αγορά της Τουρκίας και της Μέσης Ανατολής ως Region Director.

Το 2000 προχωρώ στην υλοποίηση της μεγαλύτερης, μέχρι σήμερα, επένδυσης υψηλής τεχνολογίας που έχει γίνει στην χώρα μας, στον χώρο της απεικονιστικής ιατρικής, εγκαθιστώντας το πρώτο κυκλοτρόνιο παραγωγής βραχύβιων ραδιοϊσοτόπων – ραδιοφαρμάκων.

Το 2004 αρχίζει η λειτουργία της πρώτης μονάδας κυκλοτρονίου και το 2020 της δεύτερης μονάδας της Βορείου Ελλάδος. Αυτό, το μεγάλο μου εγχείρημα, δεν θα είχε επιτευχθεί αν οι άμεσοι συνεργάτες μου όπως οι εργαζόμενοι στην ΒΙΟΚΟΣΜΟΣ δεν το είχαν στηρίξει, ο καθένας από την θέση του. Για τον λόγο αυτό, τους ευχαριστώ πραγματικά.

Περήφανος για το παρελθόν και το παρόν της εταιρείας, αυτό που πραγματικά με καθοδηγεί είναι το μέλλον της. Το όραμα «η επιστήμη και η τεχνολογική εξέλιξη στην άμεση διάθεση της διάγνωσης και θεραπείας για καλύτερη υγεία και η πραγματοποίηση του ασφαλώς και δεν είναι υπόθεση μόνον μίας εταιρείας, σκοπεύουμε όμως να έχουμε, όπως και στο παρελθόν έτσι και στο μέλλον, ηγετικό ρόλο σε αυτό.

Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, ΒΙΟΚΟΣΜΟΣ ΑΕΒΕ
Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, ΒΙΟΚΟΣΜΟΣ ΑΕΒΕ