Άρης Αρβανιτάκης

Άρης Αρβανιτάκης

CEO, UCI Greece Loan Management Services

Ο Άρης Αρβανιτάκης είναι ο CEO της UCI Greece Loan Management Services, εταιρία διαχείρισης απαιτήσεων και υπεύθυνος για την λειτουργία της RETAMA real estate μέλη του ομίλου εταιρειών UCI, με αποκλειστικούς μετόχους την Santander και την BNP Paribas, το 2017.

Από το 2009 έως το 2017 διετέλεσε Γενικός διευθυντής του τραπεζικού ιδρύματος UCI EFC στην Ελλάδα, που δραστηριοποιόταν στο χώρο της στεγαστικής πίστης. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της UCI Greece και της Ένωσης Εταιριών Διαχείρισης από Δάνεια & Πιστώσεις (ΕΕΔΑΔΠ).

Κατά τη διάρκεια της πολύχρονης επαγγελματικής του καριέρας έχει αποκτήσει εκτενή εμπειρία στους τομείς της Διαχείρισης Ληξιπρόθεσμων οφειλών, την χορήγηση Στεγαστικών Δανείων, και την Διεύθυνση ενναλακτικών δικτύων και Bancassurance και στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Από το 2004 έως το 2009 κατείχε αρκετές ανώτερες θέσεις ευθύνης στην Citibank PLC Ελλάδας και στο Regional office για την Citibank EMEA.

Πριν την UCI , κατείχε την θέση του Bancassurance Regional Head για την Ελλάδα, τη Μέση Ανατολή και τις χώρες της Αφρικής, και στη συνέχεια επικεφαλής των εναλλακτικών καναλιών με ευθύνη τους χώρους του Citiphone, Telemarketing, E-banking, Mobile banking, Direct sales force & bancassurance. Από το 2000 έως το 2004 εργάστηκε στον όμιλο Eurobank ως Διευθυντής Πωλήσεων των καταστημάτων Eurobank-Open24 και Διευθυντής δικτύου των Χρηματοοικονομικών Συμβούλων Open24.

Κατά την περίοδο 1994-2000 εργάστηκε στην Alico AIG Life ως Accident & Health sales & Marketing Manager. Έχει σπουδάσει Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    CEO, UCI Greece Loan Management Services
Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    CEO, UCI Greece Loan Management Services