Δημήτρης Μ. Ιατρίδης

Δημήτρης Μ. Ιατρίδης

 Εκτελεστικός Διευθυντής της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος

Γεννήθηκε το 1972 στην Αθήνα. Τελείωσε το Κολλέγιο Αθηνών με Άριστα και σπούδασε Οικονομικά και Διεθνείς Σχέσεις με ακαδημαϊκή υποτροφία στο Πανεπιστήμιο Μπράουν των ΗΠΑ, Νομικά στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου και έλαβε Μάστερ στα Εφαρμοσμένα Οικονομικά και Χρηματοοικονομικά, καθώς και ΜΒΑ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τελείωσε το Πρόγραμμα για Στελέχη ‘Ηγεσία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη’ της Σχολής Τζον Κένεντυ του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ. Διδάκτωρ του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών.

Εργάστηκε στον τραπεζικό τομέα, στην έκδοση ομολόγων και στις χρηματαγορές, καθώς επίσης και στην Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων, πρώτα, ως Διευθυντής Οικονομικών και Προσωπικού Αθλημάτων και, έπειτα, ως Διευθυντής Ολυμπιακής Εγκατάστασης στο Ελληνικό.

Εργάστηκε, επίσης, ως Επιστημονικός Συνεργάτης στη Βουλή, στην ΕΡΤ και ως Ειδικός Σύμβουλος στο Υπουργείο Υγείας, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Υπηρέτησε ως Ειδικός Γραμματέας Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με σημαντικά αποτελέσματα στην απορρόφηση κονδυλίων και την προώθηση έργων.

Διδάσκει Στρατηγική, Ηγεσία και Διοίκηση Επιχειρήσεων σε πανεπιστημιακά ιδρύματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Οικονομολόγος, μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και Δικηγόρος Αθηνών.

Είναι Εκτελεστικός Διευθυντής της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος.

Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
     Εκτελεστικός Διευθυντής της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος 
Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
     Εκτελεστικός Διευθυντής της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος