Ευάγγελος Φραγκούλης

Ευάγγελος Φραγκούλης

Γενικός/ Οικογενειακός Ιατρός, Αν. Αρχίατρος ΕΔΟΕΑΠ, Μέλος της Ομάδας Πρωτοβουλίας για την Ανασυγκρότηση της Γενικής/ Οικογενειακής Ιατρικής και της ΠΦΥ

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών (2003). Εξειδικεύτηκε στη Γενική/ Οικογενειακή Ιατρική στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών. Συμμετείχε ενεργά στο κλινικό και ερευνητικό έργο του Κέντρου Υγείας Βύρωνα, του πρώτου αστικού Κέντρου Υγείας στην Αθήνα. Έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο M.Sc. στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, καθώς και μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Επείγουσα Προνοσοκομειακή Ιατρική από το ΕΚΑΒ. Είναι Αναπληρωτής Αρχίατρος του ΕΔΟΕΑΠ και παράλληλα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο οικογενειακής ιατρικής στη Νέα Σμύρνη από το 2010.
Ανήκει στον πυρήνα της Ομάδας Πρωτοβουλίας για την Ανασυγκρότηση της Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής και της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας που συστάθηκε το 2020 και είναι εθνικός εκπρόσωπος στο European Primary Care Cardiovascular Society (EPCCS). Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος Β΄ της Ελληνικής Εταιρείας Γενικής Ιατρικής (2018-2019) και Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ένωσης Γενικής Ιατρικής (2011-2018). Συνεργάζεται με την τοπική ομάδα του WHO Europe στο Health Reform Support Programme στον τομέα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Λεπτομέρειες Ομιλητή