Γεωργία Καπώλη

Γεωργία Καπώλη

Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc, Μέλος Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας

Είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού στον τομέα της Κλινικής Διατροφής του Πανεπιστημίου του Surrey του με εξειδίκευση στο Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου Ι και ΙΙ.

Αποτελεί ενεργό μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων και έχει διατέλεσει Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας.

Στα πλαίσια της εργασιακής εμπειρίας έχει υπήρξε υπεύθυνη του διαιτολογικού τμήματος του Κέντρου αισθητικής και αδυνατίσματος UPTEMPO και του Διαιτολογικού Τμήματος του Ιατρικού και Διαγνωστικού Κέντρου. Από τον Ιανουάριο του 2007 είναι Επιστημονικός Συνεργάτης του Κέντρου Διαιτολογικής Υποστήριξης & Μεταβολικού Ελέγχου ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ στο Κολωνάκι και στη Νεμέα Κορινθίας.

Εμφανίζεται περιοδικά σε εκπομπές των τηλεοπτικών σταθμών και αρθρογραφεί συστηματικά σε ημερήσιες εφημερίδες, περιοδικά και σε ιστοσελίδες υγείας και ομορφιάς. Από το 2007-2015 ήταν επιστημονική υπεύθυνη ύλης του έντυπου περιοδικού Λόγω… διατροφής, από το 2013-2015 nutrition expert στο έντυπο περιοδικό Men’s Health και από το 2019 υπεύθυνη έκδοσης του περιοδικού Υγεία-Διατροφή, που κυκλοφορεί ένθετο στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος.

Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή & επιμέλεια κειμένων των ακόλουθων βιβλίων:

  • Η Δίαιτα…αλλιώς! Άννα – Μαρία Παπίρη (Εκδόσεις Οξύ, 2016).
  • Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ (2012). Διατροφή ORAC σε συνταγές που θα λατρέψετε! Επιστημονικές Εκδόσεις ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.
  • Γρηγοράκης Δ (2011). Η Απόλυτη Αντιοξειδωτική Καλοκαιρινή Δίαιτα. Εκδόσεις ΛΥΜΠΕΡΗΣ
  • Παπίρη Άννα – Μαρία (2011). Η Επανάσταση της Νεότητας: Οδηγός αντιγήρανσης για όλη την οικογένεια. ΜΙΝΩΑΣ Εκδόσεις
Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, MSc, Μέλος Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας
Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, MSc, Μέλος Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας