Γρηγόρης Σταματόπουλος

Γρηγόρης Σταματόπουλος

Γενικός Διευθυντής, Οργανισμός Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (ΟΑΕΠ)

Ο Γρηγόρης Σταματόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Ιησουιτών Saint – Michel στις Βρυξέλλες, κάτοχος MBA από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το Anglia Ruskin University σε Διεθνή Οικονομικά Επιχειρήσεων και πτυχιούχος του τμήματος Επενδύσεων & Διαχείρισης Χρηματοοικονομικού Ρίσκου του City University και του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του University of Maryland University College, ενώ έχει παρακολουθήσει Management Executive Program στο Massachusetts Institute of Technology πάνω σε Digital Business Strategy.

Με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στον ιδιωτικό τομέα σε θέσεις υψηλής ευθύνης σε εταιρείες όπως η Ernst & Young, PriceWaterhouseCoopers, Eurobank, Macoil, κ.α., ο Γρηγόρης Σταματόπουλος αποφάσισε το 2014 να εισέλθει στον χώρο του επιχειρείν με την ίδρυση της νεοφυούς επιχείρησης Funkmartini αντλώντας κεφάλαια από Έλληνες και ξένους επενδυτές.

Έχει διατελέσει μέλος Διοικητικών Συμβουλίων σε εταιρείες στην Ελλάδα και  στο εξωτερικό, μεταξύ άλλων εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Συμπεριελήφθη στη λίστα του περιοδικού Fortune “40 under 40” το 2015, 2016 και 2018.

Λεπτομέρειες Ομιλητή