Ιωάννα Στανεγλούδη

Ιωάννα Στανεγλούδη

co-Founder & Chief Risk Officer, Finclude

Η Ιωάννα Στανεγλούδη είναι έμπειρο στέλεχος στον τομέα του πιστωτικού κινδύνου με 18+ χρόνια εμπειρίας στις τραπεζικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες. Έχει αναλάβει θέσεις που σχετίζονται με την αξιολόγηση και διαχείριση του πιστωτικού κινδύνου. Έχει σημαντική εμπειρία σε χρηματοοικονομικά επιχειρηματικά μοντέλα, καθώς και σε οικονομικές αναλύσεις για χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και εταιρείες παροχής συμβουλών.
Η Ιωάννα είναι co-founder & Chief Risk Officer της Finclude, ενός πανευρωπαϊκού φορέα πιστοληπτικής αξιολόγησης για φυσικά πρόσωπα, που αξιολογεί την δυνατότητα αποπληρωμής και την πιστοληπτική ικανότητα μέσω συμπεριφορικής ανάλυσης σε δεδομένα τραπεζικών συναλλαγών.
Η Finclude ήταν στις δέκα φιναλίστ του παγκόσμιου διαγωνισμού για γυναίκες ιδρυτές που πραγματοποιήθηκε από το Venture Fund της Microsoft και ήταν νικήτρια του διαγωνισμού New Venture από το Πανεπιστήμιο NYU Stern. Η Finclude έχει κερδίσει πολλες διακρίσεις μέχρι σήμερα και συμπεριλήφθηκε στην έκθεση Youth Solutions, με τις 50 εταιρείες παγκοσμίως που προωθούν τους στόχους του ΟΗΕ. Η Ιωάννα ήταν στη λίστα του περιοδικού Fortune “Fortune 40 κάτω από 40” για την Ελλάδα για το 2019.

Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    co-Founder & Chief Risk Officer, Finclude
Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    co-Founder & Chief Risk Officer, Finclude