Ιωάννης Μπρας

Ιωάννης Μπρας

CEO, Five Senses Consulting and Development

 

Ο Γιάννης Μπρας είναι ένας έμπειρος επαγγελματίας στη Διοίκηση Έργων και Διαχείρισης Κινδύνων, με εξειδίκευση στο κλείσιμο πυρηνικών αντιδραστήρων.

Έχει ισχυρή ακαδημαϊκή βάση με μεταπτυχιακούς τίτλους από το Ηνωμένο Βασίλειο. Ο κ. Μπρας έχει σημαντική συνεισφορά σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης ακινήτων, εμπορικών κέντρων και νέων επενδυτικών έργων. Πιο σημαντικά, υπηρέτησε ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένα Ηρακλείου Α.Ε. για έξι χρόνια και ως Αντιπρόεδρος της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος.

Με 23 κορυφαία βραβεία, η εμπειρία του στην Ανάπτυξη Κρουαζιέρας είναι αναγνωρισμένη παγκοσμίως. Διαδραμάτισε κρίσιμο ρόλο στην υποστήριξη του Υπουργείου Τουρισμού της Ελλάδας και αλλού για την επανέναρξη των δρομολογίων κρουαζιερόπλοιων. Αυτήν τη στιγμή, παρέχει συμβουλές σε λιμένες/προορισμούς σε όλο τον κόσμο για την ανάπτυξη της κρουαζιέρας, και η αξιόπιστη εμπειρία του τον καθιστά τον επαγγελματία που προτιμούν για την ανάπτυξη του κλάδου.

Ως Διευθύνων Σύμβουλος της Five Senses Consulting και ιδρυτικό μέλος του Cruise Professional Advisors Alliance (CPAA.pro), είναι επίσης Πρέσβης της Seatrade και ένας καταξιωμένος ομιλητής/συντονιστής σε διεθνή συνέδρια. Με τον πλούτο γνώσεων και το εξαιρετικό ιστορικό επιτυχίας, πολλοί λιμένες και προορισμοί παγκοσμίως, τον εμπιστεύονται να ηγηθεί και να δημιουργήσει επιτυχώς πρωτοβουλίες ανάπτυξης της κρουαζιέρας.

Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    CEO, Five Senses Consulting and Development
Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    CEO, Five Senses Consulting and Development