Ιωάννης Π. Τριανταφύλλου

Ιωάννης Π. Τριανταφύλλου

Director of Marketing, ethosGroup

Έμπειρος marketer, με σπουδές σε μαθηματικά και γλώσσες, ο κ. Ιωάννης Π. Τριανταφύλλου έχει εργαστεί για πάνω από 20 χρόνια στην διοίκηση μάρκετινγκ και την ανώτατη διοίκηση για ευρωπαϊκές επιχειρήσεις στους τομείς της τεχνολογίας, της μεταποίησης και της φιλοξενίας. Στα χρόνια αυτά έχει διαχειριστεί με επιτυχία έργα εταιρικής ανάπτυξης και μετασχηματισμού αξίας άνω των 53 εκατ. €, σε πάνω από 100 ΜΜΕ σε διάφορες χώρες.

Παθιασμένος storyteller, change provocateur & futurist, ασχολείται από το 2000 με το digital marketing και το community management, συμμετέχοντας παράλληλα ως ομιλητής & επιμελητής σε κλαδικά συνέδρια και εκδηλώσεις. Στις παρουσιάσεις του επικεντρώνει στον εταιρικό μετασχηματισμό, δίνοντας έμφαση στο πως η τεχνολογία επηρεάζει και εξελίσσει τις ανθρώπινες σχέσεις και συμπεριφορές. Η επιχειρηματική του εμπειρία εκτείνεται από τις Ψηφιακές Εκδόσεις (Print & Web), την Πληροφορική (HW & SW) και την Ψηφιακή Τεχνολογία, έως την αγορά του F&B και της Φιλοξενίας.

Είναι ιδρυτής και CEO στην εταιρεία «ToATOMO» (www.toatomo.com), την προσωπική του συμβουλευτική εταιρείας διεθνούς μάρκετινγκ και επιχειρηματικής ανάπτυξης με πελάτες σε 12 ευρωπαϊκές χώρες, παρέχοντας υπηρεσίες εταιρικής στρατηγικής, οργάνωσης & διοίκησης marketing και διεθνούς ανάπτυξης σε βιομηχανικές, μεταποιητικές και εμπορικές εταιρείες. Είναι επίσης σύμβουλος και μη εκτελεστικός διευθυντής σε τεχνολογικές startup, ΜΜΕ και επαγγελματικές ενώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σήμερα είναι Σύμβουλος Διοίκησης & Διευθυντής Marketing του ethosGROUP (ethosMEDIA, ethosEVENTS, ethosBUSINESS) και συμμετέχει στην ανάπτυξη της LiveOn, της καινοτόμου Ψηφιακής Πλατφόρμας Επιχειρηματικής Επικοινωνίας και Εκδηλώσεων.

Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    Director of Marketing, ethosGroup
Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    Director of Marketing, ethosGroup